konuyu daha düzgün aç göktuğŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adıNightSync (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir :destek eksikliği, ürün vermeme (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir :bugün (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :https://cheatglobal.com/konu/perm-s...t-eac-be-destekli-undetected-guvenilir.81457/ (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; arkdaşlar, şimdi benim discord hesabım açıklamak istemediğim sebeplerden kapandı ve yni hesap açtım ordan nerodan tüm kanıtları sağlayabileceğimi belirttim fakat kendisi redetti sonrada geldi senin sorunun dedi
ne demek istion?konuyu daha düzgün aç göktuğ
ya gene dolandırılmış allahımŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adıNightSync (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir :destek eksikliği, ürün vermeme (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :https://cheatglobal.com/konu/perm-s...t-eac-be-destekli-undetected-guvenilir.81457/ (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; arkdaşlar, şimdi benim discord hesabım açıklamak istemediğim sebeplerden kapandı ve yni hesap açtım ordan nerodan tüm kanıtları sağlayabileceğimi belirttim fakat kendisi redetti sonrada geldi senin sorunun dedi
yerimi alamŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adıNightSync (Örn; @Dreamfancy)
Doğru demiş arkadaş. Dreamfancyden mi şikayetçisin?ne demek istion?
hayır nightsync hemen düzenliyorumDoğru demiş arkadaş. Dreamfancyden mi şikayetçisin?
m bakhayır nightsync hemen düzenliyorum
hocam sizin yetkiye ne olduDoğru demiş arkadaş. Dreamfancyden mi şikayetçisin?
şeyi atla hesap kısıtlanmış oldunu yani orda hesaba girince gösterir hesap durumu diye git dc atılan linkleri göster onlarahocam sizin yetkiye ne oldu