İnceleniyor KAPANDI

bunu yapan onu nası yapsın
kral dedıgım gıbı amacım EXTERNAL yapmaktı dedım ya amadım dll injectleyıp ban sebebı olan bısey yapmak deil yoksa killaura falan olabılırdı amacım gayet legit sekılde hermac wın almasını saglayacakbır sey yapmaktı ne ararsan var ıcınde gıdıp o s2tımın lazesını kullanmak yerıne bunu kullanabılırsın onda pot macro veya radar esp falan yok blınkde aynı sekılde calısıyor makrosu ondan iyi sadece aimbotu yok

GAMEPLAY

ÇALIŞIYOR:19.03.2026
-Özellikler-
Left Clicker
Right Clicker
Blockhit
Rod Macro
Pot Macro
Blink-Fake Lag
Radar Esp
GameOverlay

--UPDATE--
-blınk açıkken fal damage alınca blink bozuluyodu düzeltildi

Nasıl Kullanılır
-indirdiğiniz zip dosyasını klasore ayıklayın
-içindeki exe programını YONETICI AÇIN yoksa radar esp ve blink çalışmaz
-hasar alırsanız blink bozulabılır ve slotta degıstırmeyın blink açıkken

-Özellik ayarları-
-Left Clicker Legit Legit+ Rage ve Random modu Random 14 cps ayarlayın
-Right Clicker 18 cps ayarlayın
-Rod makro 70 ms sword ve olta slotlarını kendınıze gore ayarlayın
-Pot Makro altaki kutucuklarda kılıc dısında tum kutuları tıkleyın

DW+VT LİNK

EXE PASSWORD:admin admin​

KULLANAN ARKADAŞLAR KULLANIRKEN KİLL ALDIGINIZ ANI BU KONUYA ATARSANIZ MUTLU OLURUM

reach koy

laze freeden iyi kardesım lazenın kurucus falanmısın aaleaf yararlı konu kardesım uzaformdan hadi hayatta yaptıgınız bır sey yok bide ai diyo ai ile yap yararlı paylasım ozaman suana kadar yaptıgım tum paylasımlar ınsanların ıhtıyacı olan seyler senın gıbı 7/24 burda beles konu aramıyoruz yardım olmaya calısıyoruz bide laze savunuyo ya sabır yaşın kac senın reis
oyundayken hiç bir özellik çalışmıyo

yok trolu ne yok thor çöp konu dedim hala savunmaya çalışıyon sana göre evet de geç çöp ne var bunda ai ile 2 dk da yapmıs insan özenir bari git cs2 imgui falan çal bide lazeye küfür ediyo lazeyle yarısabılcegını mı sanıyorsun
he bide ben laze kurucsusuna asla kufurde bulunmadım eskıden kullanıyodum zaten sevdıgım bır hıle ben sadece bu programdakı makronun dah iyi oldugunu soyledım ve onda olmayan radar esp ozellıgı var yalan yanlıs konuda yorum kasma

oyundayken hiç bir özellik çalışmıyo
kanka yonetıcı olarak açman gerek ayrıca yanındakı o 2 dll yi exenın yanında bulundur 3 dosya yan yana olucak yonetıcı aç şifreyi gir sonra ozellıklerı falan ayarla çalısır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt