ArteLab
Gold Üye
tabii ki, o yüzden garantili başlığı altında satıyoruz ürünleri.adam farkedip şifreyi değiştirirse tekrar atıyo musunuz yenisini
tabii ki, o yüzden garantili başlığı altında satıyoruz ürünleri.adam farkedip şifreyi değiştirirse tekrar atıyo musunuz yenisini
hesap 1 kişilik mi duo mu aile paketi mi?Hesabın gerçek sahibi ve siz olursunuz, aynı hesap 2. kişiye satılmaz.
4 Faklı ekranda açabilir. Herhangi bir paket yok diye biliyorum d+'ta. Netflix premium plandadır 4k.hesap 1 kişilik mi duo mu aile paketi mi?
gamesatis ya da itemsatisdan alma sansimiz var mı4 Faklı ekranda açabilir. Herhangi bir paket yok diye biliyorum d+'ta. Netflix premium plandadır 4k.
Eskiden oluyordu fakat artık malesef başka platformlar üzerinden satış yapmıyorum, komisyon & içeride para bekletmesi yüzünden. Fakat eğer güven ile ilgili bir sıkıntınız varsa içiniz rahat olsun, forum üzerinde +85 satışım var sadece konuyu yenilediğim için boş gözüküyor.gamesatis ya da itemsatisdan alma sansimiz var mı
güven değil iban ile ödeme şansım yokEskiden oluyordu fakat artık malesef başka platformlar üzerinden satış yapmıyorum, komisyon & içeride para bekletmesi yüzünden. Fakat eğer güven ile ilgili bir sıkıntınız varsa içiniz rahat olsun, forum üzerinde +85 satışım var sadece konuyu yenilediğim için boş gözüküyor.
Mevcut ödeme yöntemleri ; papara, ininal, havale-eftgüven değil iban ile ödeme şansım yok
papara ve ininalim yok havale/eft şansım yok sorun bu işte .dMevcut ödeme yöntemleri ; papara, ininal, havale-eft
tamamdır bi bakacağım sağoluntabii ki, o yüzden garantili başlığı altında satıyoruz ürünleri.