Satıyorum [Kampanya] Paket 2: Hemen Kendi Hilenizi Satmaya Başlayın, Reseller Bütçe Dostu Paket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyrexwin

Cyrex.win Software
Master Üye
Ticaret Puanı:
  3 / 0
İletişim

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
Biz, hile sektöründe geniş deneyime ve bilgiye sahip kişileriz. Size boş vaatlerde bulunmayız. İşiniz tamamlanana kadar kesintisiz destek sunar ve memnuniyetinizi garanti ederiz. Forumdaki adını vermek istemediğimiz diğer satıcılar gibi bozuk, açık veren ve güvenilir olmayan sitelere 6000 TL ödemenizi istemiyoruz.

Site Özellikleri:

TSX, Vite ve React ile geliştirildi. %100 optimize, açık bulunmaz. GPT PHP sitelere kıyasla kolayca geliştirme yapabilir ve ürün ekleyebilirsiniz.
Ödeme entegrasyonu mevcut.
Kurulum desteği sağlanır.
Yanında:

Güncellemeler ve eğitim desteği verilecek.
Satışa hazır 1 adet Kernel External Source verilecek.
1 adet menü seçme hakkı tanınır.
Fiyat: 4000 TL (Pazarlığa açık)

Ödeme Yöntemleri: Paypal, CashApp, Crypto, IBAN, ve diğer yöntemler.

İletişim: Discord: moonsoftware veya site DM

NOT: Bu satışlardaki amacımız bilmeyen insanları hile sektörüne sokup kazanç sağlamasını sağlamak herhangi bir altyapı gereksiniminiz yok biz sizin için herşeyi zaten düşünüyoruz

Sitede değişim ekleme veya ayrı bir istek ücretsiz yapılır.

Bugüne özel fiyatı 3500 liraya sabitliyorum ekstra olarak alan kişiye 300 dolarlık bir imgui menü hediye edeceğim​

Son düzenleme:
vaz gec artik kimse almiyicak
Satış yaptık ve devam ediyoruz inanın tek burada yapmıyoruz bunu baltalamak yerine hayırlı satışlar diyebilirsiniz satamazsakda bizim sıkıntımız

Ekstra olarak robloxdan para mı kazanılır diyen arkadaşlar için

9 ay önce 1156 ticketimiz vardı 0:38 de gözüküyor bu rakama ulaşan çok satıcı görmedim tek üründen 2 ayda

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ticaretimiz oldu ve ortak çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte asla bir sorun yaşamadık. Her konuda dürüst birisi ve daima en hızlı şekilde teslim ediyor. Kesinlikle öneririm.

Bizim ile iş yapıp şuanda kazanmaya başlayan başlayacak birsürü kişi var sizin elinizde 100 dolar olmaması herkesde olmadığı anlamına gelmiyor

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
Biz, hile sektöründe geniş deneyime ve bilgiye sahip kişileriz. Size boş vaatlerde bulunmayız. İşiniz tamamlanana kadar kesintisiz destek sunar ve memnuniyetinizi garanti ederiz. Forumdaki adını vermek istemediğimiz diğer satıcılar gibi bozuk, açık veren ve güvenilir olmayan sitelere 6000 TL ödemenizi istemiyoruz.

Site Özellikleri:

TSX, Vite ve React ile geliştirildi. %100 optimize, açık bulunmaz. GPT PHP sitelere kıyasla kolayca geliştirme yapabilir ve ürün ekleyebilirsiniz.
Ödeme entegrasyonu mevcut.
Kurulum desteği sağlanır.
Yanında:

Güncellemeler ve eğitim desteği verilecek.
Satışa hazır 1 adet Kernel External Source verilecek.
1 adet menü seçme hakkı tanınır.
Fiyat: 4000 TL (Pazarlığa açık)

Ödeme Yöntemleri: Paypal, CashApp, Crypto, IBAN, ve diğer yöntemler.

İletişim: Discord: moonsoftware veya site DM

Sitede değişim ekleme veya ayrı bir istek ücretsiz yapılır.​

1.paket güzeldi satın almıştım, 2.paketin de güzel olduğunu düşünüyorum. Site gayet güzel olmuş, iyi satışlar

bu ne hilesi hocam valorant mı ?

Ticaretimiz oldu ve ortak çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte asla bir sorun yaşamadık. Her konuda dürüst birisi ve daima en hızlı şekilde teslim ediyor. Kesinlikle öneririm.
Teşekkürler umarım aynı şekilde uzun süre devam ederiz hocam

Kaliteli duruyor hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt