Kaliteli LoL Script arıyorum

BGX alabilirsin dostum fiyatı da 20$ kullananlar bayağı beğendiğini söylüyor ben de betadayken kullanmıştım güzeldi fakat ban dalgası yemişti şuanlık hala o dalgadan sonra bilinen bir ban dalgası yok

BGX şuan ud ve çok kaliteli script kullandım 1 ay ve hala ban yok üyeliğim bitecek yarın yenilemeyi düşünüyorum çok kaliteli script başka kaliteli sc göremedim valla daha bgx den iyi sc var mı acaba :D?

Nyrex ve ekibini seviyorum ben ama dedikleri gibi hepsi birbirinin aynısı ve çokta yeterli değil ama ud olamları güzel.

Burda çoğu kişi tanıdığı kişilerin scriptlerini önermiş ben hepsini kullandım (VivaCheats hariç) ve hepsi birbirinin aynısı diyebilirim toirin Crâck hali. En kaliteli ve senin söylediğin fiyat bandında alınacak script BGX Script fiyatına göre kalitesi aşırı yüksek fakat her hero yok ki olmayan heroların gereğide yok. (Amumu tahm kench tarzı herolar yok)
11 tane yero yok dostum udyr bile var scde

11 tane yero yok dostum udyr bile var scde
Dostum ne saçmalıyorsun okuma ya da anlama güçlüğü çekiyor musun? Yazdığım yazıyı 2 3 kez oku 2 3 kez düşün ve tekrar bana yanıt ver lütfen. Ben 11 tane hero var demedim ya da udyr yok demedim her hero yok dedim aptal olma.

Dostum ne saçmalıyorsun okuma ya da anlama güçlüğü çekiyor musun? Yazdığım yazıyı 2 3 kez oku 2 3 kez düşün ve tekrar bana yanıt ver lütfen. Ben 11 tane hero var demedim ya da udyr yok demedim her hero yok dedim aptal olma.
dostum senin anlama kıtlığın mı var asıl ben de senin dediğine ek olarak bir bilgi söyledim SADECE 11 HERO YOK

BGX Tek geçerim orbwalkeri ve prediction toir hangara göre daha kaliteli ucuz olmaması çok normal çünkü ud bir script hesabı plat 3 yaptım 1 ay oldu hala oynuyorum üyeliğim bitti sadece yenileceğim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt