11 tane yero yok dostum udyr bile var scdeBurda çoğu kişi tanıdığı kişilerin scriptlerini önermiş ben hepsini kullandım (VivaCheats hariç) ve hepsi birbirinin aynısı diyebilirim toirin Crâck hali. En kaliteli ve senin söylediğin fiyat bandında alınacak script BGX Script fiyatına göre kalitesi aşırı yüksek fakat her hero yok ki olmayan heroların gereğide yok. (Amumu tahm kench tarzı herolar yok)
Dostum ne saçmalıyorsun okuma ya da anlama güçlüğü çekiyor musun? Yazdığım yazıyı 2 3 kez oku 2 3 kez düşün ve tekrar bana yanıt ver lütfen. Ben 11 tane hero var demedim ya da udyr yok demedim her hero yok dedim aptal olma.11 tane yero yok dostum udyr bile var scde
hangarın scriptleri var bide toirscript onu önere bilirim sana başka yokBaşlıkta belirttiğim gibi güzel bir LoL Script arıyorum. Maksimum 20$'a kadar. UD bir script varsa yönlendirir misiniz? Global olursa sevinirim. Teşekkürler.
dostum senin anlama kıtlığın mı var asıl ben de senin dediğine ek olarak bir bilgi söyledim SADECE 11 HERO YOKDostum ne saçmalıyorsun okuma ya da anlama güçlüğü çekiyor musun? Yazdığım yazıyı 2 3 kez oku 2 3 kez düşün ve tekrar bana yanıt ver lütfen. Ben 11 tane hero var demedim ya da udyr yok demedim her hero yok dedim aptal olma.