KALICI SPOFFER

StraiNisback

Master Üye
Beyler evde yaklasık 3 aydır banliyim cafede oynamaktan biktim hergün nerdeyse 1k yakın para veriyorum sağlam spoofer varmı ücreti sorun değil hile acmıcam evde delaya falan düşürmesin

Beyler evde yaklasık 3 aydır banliyim cafede oynamaktan biktim hergün nerdeyse 1k yakın para veriyorum sağlam spoofer varmı ücreti sorun değil hile acmıcam evde delaya falan düşürmesin
kanka asla para verme guzel bı format at bıos update at ondan sonra obsesin konusundaki driver spoofu at bnın acılır delayada dusmezsın

kanka ben suan para vermek istemediğim için adını sen koy kullanıyorum fakat delaya düşürmicek veya patlamayan spoof diye bişey yok 1 yın kalmış zaten adınısen koyu yap ama yan hesapta falan oyna ben suan hesap kasıyorum 1 ay dayan sık dişini benimde 44 günüm kaldı

açmasam cafeye gitmek z0runda kalcam 1 ay'da verceğim many 30-40k 0lcak z0ruma gidicek
ayda 30-40k internet cafeye verecek paran varsa git driverless spoofer al ustune makcu+2.pc al keyfine bak

+ olarakta bosa para verme adını sen koy kullan herseyi eksiksiz yap önceliğin format + 2 kere bios up olsun 1 ay dayanır merak etme

b450 k ıı asus denedim driver eksiksiz
a520m-r da denesem mi acaba

ayda 30-40k internet cafeye verecek paran varsa git driverless spoofer al ustune makcu+2.pc al keyfine bak

a520m-r da denesem mi acaba
bende birikim diye bisi y0k knka yapamiy0rum birikim günlük iş yerinden dizliy0m para 1-2 falan onuda gidiyom geceye kadar cafede yiyom

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt