Kali Linux / Python eğitimi

pelacanus

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, ek iş olarak yapmak istediğim bir durum. Sivil hayatımda maddi sıkıntılar yaşadığımdan 8 senelik Siber Güvenlik alanında ki bilgilerimi cüzi bir ücret karşılığı Discord üzerinden sesli ve 1e1 olmak üzere eğitim vermeye karar verdim. Bu eğitimler

Kali Linux icindeki araçların tanıtılması
Bruteforce atakları
Web açıkları
l0g saldırıları
İnternette anonim olma
Bedavaya SMS gönderme
Sosyal mühendislik
Pentest çalışmaları
Canlı hack işlemleri
CTF
İp spoofing
İp nedir ?
Çözümlü CTFler
Kişiye özel ödev
Her anlatılan konunun ertesi günü sınav

Eğitim bu şekilde olacaktır arkadaşlar. Gönül isterdi ki sizlere bu eğitimin sonunda sertifika da verebilsem. Ama
Ne yazık ki mümkün değil. Ama size garantisini veriyorum BGA daki CEH eğitimi gibi eğitim olacaktır. Eğitim süresi 12 gün olmak üzere 10 günü eğitim 2 günü sınav olacaktır. Eğitim sonunda benim grubum olan bir hack grubunun içine alinacaksiniz ve istediğiniz bilgi takıldığınizda ücretsiz bir şekilde sorabileceginiz kanalada alinacaksiniz.

Not: İstek üzerine Ekstradan Hack araçlarını yazabileceğimiz Python eğitimide veriliyor. Fiyat ozaman 500 TL oluyor. Python eğitimsiz Fiyat 350 TL'dir.

iyi forumlar

Ekstradan güven amaçlı ilk eğitim 20 TL karşılığında verilecektir. Bu şekilde eğer anlatımdan yana problem yaşarsanız paranızda boşuna gitmez

Buda 2 sene önce YouTube a attığım bir video izleyebilirsiniz anlatım için

Bunu Satın Alırsam Sql Açığı Olmayan Güvenlikli Bir Siteye Sızabilirmiyim ? Eğer Evet Dersen Hemen Alırım

Bunu Satın Alırsam Sql Açığı Olmayan Güvenlikli Bir Siteye Sızabilirmiyim ? Eğer Evet Dersen Hemen Alırım
Kapsamlı konular dediğin şey. Bir sitede SQL yoksa subdomainlerindeki web sitelerinde açık araman gerekir. Bir tanesinde açık bulursan otomatikmen diğerleri de hacklenecektir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt