kabasakalonline.com Hakkında Yorumlar - Güvenilir mi ?

Kabasakalı sadece Metin2 de kek satın alımı için kullanıyorum onda da bir sorun yaşamadım, önceden bir ara tüm serverlara giren hesaplar satın almıştım onlarda banlı çıkmıştı iade yapılmamıştı.

çok kötü bu arada site bi ara pubg hesap alıcam dedim adam numarasını attı wp den yaz dedi ben siteden konuşmaya devam ettim adam bilgileri teslim etmedi bende desteğe yazdım böyle böyle bir durum var diye adam numarasını attı diye whatsappdan konuştuğumuzu sanıp 1 gün boyunca uğraşıp anca paramı aldım adamın numarasından bütün değerlerine küfür ettim paramı aldıktan sonra site çok uğraştırıcı ve arayüzü çok eski modern değil önermiyorum.

bir kaç defa kullandım siteyi. güvenilir ama çok yavaş çalışıyor. nefret ettim siteden. canlı destek hattıda çok yavaş

Hiç güvenli değil database açığı olan bir website herkesin kullanıcı adı ve şifresini şifresiz tutuyor ve herkes bunlara ulaşabiliyor

kabasakalonline.com - kabasakalonline Hakkında Yorumlar - Güvenilir mi ? kabasakalonline Şikayetleri

kabasakal-logo.jpg

kabasakalonline Hakkında;
2006 Yılında sadece Knight Online ürünlerini siz müşterilerine en hızlı, en güvenilir ve kaliteyi en ucuza sunan şirket 2009 yılında kurumsallaşmasını tamamlamış ve sizden gelen talepler doğrultusunda Türkiye`nin en popüler online oyunu olan Knight Online oyununun yanında Silkroad Online, Cabal Online, Metin2 başta olmak üzere daha bir çok oyunun ürünlerini katarak sektörde yenilikleri yakından takip etmeyi sürdürmüştür.

Şirketin çalışma ilkesi "Müşteri velinimetimizdir." düşüncesi etrafında odaklanmıştır. Müşterilerine en iyi, en hızlı ve en etkin hizmeti vermek genel prensibleridir.

Site Adresi:
Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güvenilir site

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt