Kabasakalı sadece Metin2 de kek satın alımı için kullanıyorum onda da bir sorun yaşamadım, önceden bir ara tüm serverlara giren hesaplar satın almıştım onlarda banlı çıkmıştı iade yapılmamıştı.
Rahatlıkla kullanabilirsiniz.kabasakalonline.com - kabasakalonline Hakkında Yorumlar - Güvenilir mi ? kabasakalonline Şikayetleri
kabasakalonline Hakkında;
2006 Yılında sadece Knight Online ürünlerini siz müşterilerine en hızlı, en güvenilir ve kaliteyi en ucuza sunan şirket 2009 yılında kurumsallaşmasını tamamlamış ve sizden gelen talepler doğrultusunda Türkiye`nin en popüler online oyunu olan Knight Online oyununun yanında Silkroad Online, Cabal Online, Metin2 başta olmak üzere daha bir çok oyunun ürünlerini katarak sektörde yenilikleri yakından takip etmeyi sürdürmüştür.
Şirketin çalışma ilkesi "Müşteri velinimetimizdir." düşüncesi etrafında odaklanmıştır. Müşterilerine en iyi, en hızlı ve en etkin hizmeti vermek genel prensibleridir.
Site Adresi:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adam bütün eski konuları bulup yorum kasıyor beiyidir
amaç ? neBak sendende +1 alıyorum şuan
harbimi diyon kanka. Sen iyidir yazmasan log sitedir diye alışveriş yapmayacaktım iyi oldu onaylamaniyidir