Donuna kadar alirlar sc4mmer ucube senibirine 2250 tlye hesap sattım sonra gidip hesabı cektım cektıgıme daır adamın elınde delıl yok caldırmıssın dedım kurtarıp sana verıcem dedım kurtardım dedım ama vermedım hesap bende ama benım cektıgıme aıt delıl yok
adam maıl atarak dava acılacagını falan soruyor bunun en sonunda ne olur bısey olurmu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu adama ıtemsatıs maıl at demıs adamda atmıs adamın maılı bu
VALORANT HESABI
Validene selam soylebirine 2250 tlye hesap sattım sonra gidip hesabı cektım cektıgıme daır adamın elınde delıl yok caldırmıssın dedım kurtarıp sana verıcem dedım kurtardım dedım ama vermedım hesap bende ama benım cektıgıme aıt delıl yok
adam maıl atarak dava acılacagını falan soruyor bunun en sonunda ne olur bısey olurmu
VALORANT HESABI
nedenValidene selam soyle
vay ucube senibirine 2250 tlye hesap sattım sonra gidip hesabı cektım cektıgıme daır adamın elınde delıl yok caldırmıssın dedım kurtarıp sana verıcem dedım kurtardım dedım ama vermedım hesap bende ama benım cektıgıme aıt delıl yok
VALORANT HESABI
Ben şimdi bu konuyu adama atmaz mıyımbirine 2250 tlye hesap sattım sonra gidip hesabı cektım cektıgıme daır adamın elınde delıl yok caldırmıssın dedım kurtarıp sana verıcem dedım kurtardım dedım ama vermedım hesap bende ama benım cektıgıme aıt delıl yok
VALORANT HESABI
Yatağa atcam ondan