jİGOL0CU

AygıtKocaman

Banned
Adamın adı Tolga’ydı. 29 yaşında, 1.85 boy, karın kası falan yok ama “yarrak kasım var” diye pazarlıyordu kendini. Mesleği jigololuk. Zengin, yaşlı, şişko, yalnız kadınların “özel bakım” elemanı.

O akşam da yine lüks sitede, 68 yaşındaki Hacivat Fatma’nın dairesindeydi. Kadın o kadar kiloluydu ki koltukta oturunca götü iki koltuğu birden kaplıyordu.

Tolga kapıdan girer girmez klasik açılışını yaptı:“Fatma abla bugün nasılsın? Yine amın kaşınıyor mu yoksa? Ben geldim, kazıyacağım.”

Fatma kıkırdadı, üç kat gıdısı titredi.“Gel oğlum gel, bu akşam ekstra para var. Ama önce yemek yiyelim.”

Yemek dediği şey: Koca bir tencere kuru fasulye + bol soğan + 3 şişe ayran. Tolga içinden “ulan * çocuğu, bu kadar gazı ne yapayım ben” diye geçirdi ama gülümsedi.

Yemekten 20 dakika sonra Fatma osurmaya başladı. Oda resmen kimyasal silah deposuna döndü. Tolga’nın gözleri yaşardı.

“Ulan abla... Bu ne lan? İçinde ölü fare mi var?”

Fatma kahkaha attı:“Senin yarrak da o kadar kötü kokmuyo mu oğlum? Hadi işimize bakalım.”

Tolga üstünü çıkardı. Fatma da o devasa kütlesiyle yatağa yattı. Bacaklarını açınca Tolga dondu kaldı.“Allahım... Bu am orman gibi lan. İçinde ne kadar kıl var bu?”

Yine de görev bilinciyle daldı. 5 dakika geçmişti ki Fatma birden kasıldı ve sıçtı. Gerçekten. Yatağın ortasına.

Tolga geri çekildi, suratı bembeyaz:“Lan *! Sıçtın mı sen?!”

Fatma utanmadan, hatta gururla:“Rahatladım oğlum. Sen devam et, temizleriz sonra. Bu akşam 15 bin verecem.”

Tolga midesi bulanarak devam etti. Tam orgazmı yakalarken Fatma’nın kalp krizi tuttu. Kadın titremeye, köpürmeye başladı. Tolga hâlâ içindeyken kadın son bir kez osurdu ve kaskatı kesildi.

Ölmüştü.

Tolga dondu kaldı. Yarrak hâlâ kadının içinde, etrafı bok ve ter kokusu.“Ulan... Bu da mı öldü ya? Üçüncü bu ay.”

Bir sigara yaktı, cesedin üstünde oturdu. Düşünüyordu.

Sonra aklına parlak bir fikir geldi. Kadının telefonunu aldı, mirasçı oğlunu aradı.

“Alo evlat? Annen benden çok memnun kaldı. Ama biraz fazla zevk aldı galiba... Kalp krizi geçirdi. Gel de cenazesini al. Yoksa polise ‘oğul katili’ diye ihbar ederim, miras da yanar.”

Oğlan şok oldu. Tolga devam etti:“Ha bir de... Annenin amından çıkan son osuruk sesini kaydettim. İstersen atayım.”

2 saat sonra mirasçı oğlan 400 bin nakit ve sessizlik anlaşmasıyla geldi. Tolga paraları sayarken cesedin yanına oturup Fatma’nın soğumuş elini sıktı.

“Sağ ol abla. Senin sayende bu ay kira da kapandı, araba da değişti. Cennette de amın kaşınırsa beni çağır, yine gelirim.”

Sonra cesedin kulağına fısıldadı:“Bir dahaki sefere daha az fasulye ye *.”

Tolga kapıdan çıkarken kendi kendine mırıldandı:“Jigololuk güzel meslek lan... Ama bazı müşteriler gerçekten götünüze sıçıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt