ama cozum bulamadik dostum burda boyle yazacagina biliyorsan soylesen daha iyi olur bos yorum kasmana gerek yokkanka anlatmış ya adamlar nası bilen yok ?
kankam onlar c++ projeli bende sadece java dosyasi konudakilerini biliyorumkanka forumda jarload sistemi adlı konular var onlardan yardım alabilirsin dosya konumunu // olarak 2 parantezle yazmama hatasını yapma
dece javayla yapamazsın bro dll injectlenmeli dll de cpp iştekankam onlar c++ projeli bende sadece java dosyasi konudakilerini biliyorum
dostum bende dll dosyasi var sadece bunu ogrenmek istiyorum konuyu degistirmesa
dece javayla yapamazsın bro dll injectlenmeli dll de cpp işte
bu adam anlamamakta ısrarcı. dostum güncel method ile sadece cpp ile derlenmiş dll aracılığıyla jar'ı loadlayabilirsin, anlamadın mı anlamamazlıktan mı geliyorsun? dlli jarı baştan yazmak istiyorsan git cpp java ogrendostum bende dll dosyasi var sadece bunu ogrenmek istiyorum konuyu degistirme
dostum ben anlamiyor deilim sadec jar dosyasi olusturma lazim dll dosyasi elimde varbu adam anlamamakta ısrarcı. dostum güncel method ile sadece cpp ile derlenmiş dll aracılığıyla jar'ı loadlayabilirsin, anlamadın mı anlamamazlıktan mı geliyorsun? dlli jarı baştan yazmak istiyorsan git cpp java ogren