Rise Online'da Macro yapmak için birkaç driver deniyordum ve bulduğum birtanesinin valorantda'da çalıştığını Keşfettim ve bunu github'daki hazır bir aimbot ile birleştirdim. bildiginiz Extarnal olarak oyunla bağlantı kurmadan çalışmaktadır.. o yüzden hızlı taramalarınızda bazen kafayı kaçırabilir.. Kendi testlerim sonucunda 1 hafta kadar abartmadan kullandığımda ban durumu söz konusu olmadı yinede PC-Ban ihtimalinizi Aklınızdan çıkarmadan kullanın PC Banını açamayanların kullanmasını tavsiye etmiyorum. Akıllı bir yapıya sahip olmadığından bazen map'deki benzer renklere ve ölülere kitlenebilir, oyunla baglantı kurmadığından bu tarz durumlarla karşılabilirsiniz... Bu Arada dll Rise Onlineda'da mouse driverlerinin engellemesini kaldırıyor haliyle görüntü işleyerek oradada açıldığında bir exp kasma botu yapabiliriz. araştırmak isteyene kütüphanesini iletebilirim.
Durum: 9-16 Şubat 1 Hafta Kullanıldı Günde 2-3 En Fazla Deathmacth Atıldı. Henüz Ban Durumuyla Karşılaşılmadı Tahminimce 1 hafta içince ifşa olabilir
Aimbot Benim olmadıgından herhangi bir obsf atmadım isteyen istediği kod satırına bakabilir meraklısı varsa görüntü işleme mantığını öğrenebilir.
VirüsTotal Sonuçları
72/2
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eğer dll hataları alırsanız C++ yüklemeniz yada 2015 c++ redistributable ve 2012 c++ redistributable Yüklemeniz gerekebilir.
Dowload Link :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir