İtemSatis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Residea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Residea

Gold Üye
Merhaba itemsatışta hesap satışı yaptım fakat ılk defa bu site üzerinden satış yaptım pek bişey bilmiyorum satış yaptığım hesaplarda en az 2-3 senedir rahatça kullandığım hesaplar bir problem olmaz benım tarafımdan ama satın alan kişi iftira atıp kendı banlatıp hesabı veya çaldırıp suçu benım üstüme kalırsa suçlu taraf ben mı oluyorum?

Merhaba itemsatışta hesap satışı yaptım fakat ılk defa bu site üzerinden satış yaptım pek bişey bilmiyorum satış yaptığım hesaplarda en az 2-3 senedir rahatça kullandığım hesaplar bir problem olmaz benım tarafımdan ama satın alan kişi iftira atıp kendı banlatıp hesabı veya çaldırıp suçu benım üstüme kalırsa suçlu taraf ben mı oluyorum?
itemsatis destegine yazsana onu

eğer sattığın kişi hesabin mailini falan bilgilerini değişirse hayır olmazsın.

İtemsatış bişey yapmıyo zaten suçlu sen olsanda bişey olmaz.

eğer sattığın kişi hesabin mailini falan bilgilerini değişirse hayır olmazsın.
satın alım sonrası maili ve telefonu devrederken hesabın bir sorunu olmadığı şekılde kayıt aldım zaten bu arada pubg mobile satış yaptığım oyun.

kullanıcısını da haksızlığa uğratmaz o kadar da emin konuşma hocam
Hesap satıp geri aldım hocam sattığım kişiyede bunu söyledim itemsatış bana hergün akşam 4 gün boyunca mesaj attı sonra bıraktı hesabım bile banlanmadı duruyor çok yetersiz yani itemsatışın support ekibi.

Hesap satıp geri aldım hocam sattığım kişiyede bunu söyledim itemsatış bana hergün akşam 4 gün boyunca mesaj attı sonra bıraktı hesabım bile banlanmadı duruyor çok yetersiz yani itemsatışın support ekibi.
hesap satıp geri çekmeye ne yapıyorlar bilemem fakat ban konusunda iş değişebilir bende hiç hesap satmadım sattım fakat böyle bir şey ile karşı karşıya gelmedim geleni de görmedim söz söylemek düşmez bana :D doğrudur

valla ben geri çekmedım bu zamana kadar oylede bır düşüncem yok genelde gamesatış üzerınden satıyordum orada 5 onaylı satışım var sattıklarım da sorun yaşıyan yok bu siteyide ılk kez kullanıyorum ne olur ne olmaz merak ettim teşşekürler yanıtlar için.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt