İtemsatış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Swezyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
guard kodu sıkıntı falan değil
Sen hiç lzt.market'den alışveriş yaptın mı? yapmadın çünkü paran yok neyse
oradan steam hesabı alınca 7/24 guard kodu alabiliyorsun direkt veriyor
çünkü param yok aynen birader ben şurda düzgünce birşey yazıyorum parasız yerine koyuyorsun hepiniz ayrı gerizekalısınız ya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ne ilgisinden bahsediyorsun 4 adet 100 5 adet 130tl işte ne var bunda kardeşim ne anlatıyosun yazdığın cevaba bi bak istersen 4 adet 130tl olup 5 adet 100tl'mi olsun iyimisin allah akıl fikir versin
güzel kardeşim 4 hesap 25 tlden 100 tl yapıyor 5 hesap 25 tlden 125 tl yapıyor 130 tl yazmışsın matematik öğretmenin piyasanın en iyisiymiş :(

güzel kardeşim 4 hesap 25 tlden 100 tl yapıyor 5 hesap 25 tlden 125 tl yapıyor 130 tl yazmışsın matematik öğretmenin piyasanın en iyisiymiş :(
1 adeti ben 40'a satıyorum birader 5 adet 200tl yapar 130'a satıyorum 2. itemsatış en ucuz fiyat koyma parası 30tl 30tl bile yapsam 150tl yapar ne bilip bilmeden yazıyorsun 1 adet 25tl satan birisi yok burada angut 25tl'yi nerden çıkardın sen aq

1 adeti ben 40'a satıyorum birader 5 adet 200tl yapar 130'a satıyorum 2. itemsatış en ucuz fiyat koyma parası 30tl 30tl bile yapsam 150tl yapar ne bilip bilmeden yazıyorsun 1 adet 25tl satan birisi yok burada angut
seninle daha fazla tartışmak istemiyorum anlatılanları anlayacak kapasiten olmadığını düşünüyorum iyi günler dilerim.

seninle daha fazla tartışmak istemiyorum anlatılanları anlayacak kapasiten olmadığını düşünüyorum iyi günler dilerim.
kanka çocuğun üstüne gitmeyin yaşı küçük işte bir şeyler yapmaya çalışıyor eleman bırakın 1 milyon tane ilan açsın belki satış alır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt