iste nerdden mesala genshin 600 dilek hesabi nasil buluyor checker configi bile yok kendi urettiginide sanmiyorumYüksek ihtimal tedarik ediyorlardır.
lztmarkettekiler patliyo bunlarin sattiklari farkli valorant icin demiyorummaillileri lztmarketten alıyorlar randomları ise birinin sattığı logu kendi aralarında sata sata bölüşüyorlar![]()
tedarik ediliyor ben de satış yapıyorum yorumlarda bazı kişilerin yazdıkları yanlış, telegram botları satıyor hesapları otomatik olarakitemsatis gibi platformda saticilar bu kadar hesabi nerden buluyor cogu eldoradodan aliyoda lol hesaplari falan ordakiler nerden buluyor checker kunlanmiyor bile cogu
hangi botlartedarik ediliyor ben de satış yapıyorum yorumlarda bazı kişilerin yazdıkları yanlış, telegram botları satıyor hesapları otomatik olarak
örnek bir bot var mı?tedarik ediliyor ben de satış yapıyorum yorumlarda bazı kişilerin yazdıkları yanlış, telegram botları satıyor hesapları otomatik olarak
patlamayanıda var ve itemsatıştaki çoğu satıcının sattığı hesaplar patlıyor çünkü herkes yapıyorlztmarkettekiler patliyo bunlarin sattiklari farkli valorant icin demiyorum
genshin tarzi yada steam 10 yillik hesaplari ordan aldiklarini hic sanmiyom kanka oralardan daha ucuza sattiyolarpatlamayanıda var ve itemsatıştaki çoğu satıcının sattığı hesaplar patlıyor çünkü herkes yapıyor