itemsatış sc4mmer

usxr

Efsane Üye
Arkadaşım itemsatış da steam hesabını satıyor ama sürekli birileri ilanını satın aldığını söyleyip whatsapp numarasını atıp ordan iletişim kuruyorlar

1. Bu linki atarak satın aldıklarını söylüyorlar fakat orjinal sitede öyle birşey yok ama linke tıklayınca orada var

Ben kendim girdim siteye ama otomatik itemsatışın kendi sitesine atıyor artık nasıl bir sistem yapmışlar bilmiyorum arkadaşım da domain olduğu gibi açılıyor

Şikayet falan ederseniz edin
    FORUMDAKİLERİN BUNU YİYECEĞİNİ DÜŞÜNMEM AMA ÇEVRENİZİ BİLGİLENDİRİN DERİM

bu bayadır var zaten, genellikle bakiyeden falan yemeyenler oluyor ama domainden direkt belli ediyor zaten, aynı şeyi başka sitelerdede yapmışlar canlı destek üzerinden falan hesabı teslim edin vb, sms bile yolluyormuş bazıları baya geliştirmiş çok inandırıcı yapıyorlar

bu bayadır var zaten, genellikle bakiyeden falan yemeyenler oluyor ama domainden direkt belli ediyor zaten, aynı şeyi başka sitelerdede yapmışlar canlı destek üzerinden falan hesabı teslim edin vb, sms bile yolluyormuş bazıları baya geliştirmiş çok inandırıcı yapıyorlar
biz domainden ayıktık bi de ekledikleri canlı destek normaldeki ile farklı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kocaman eksi işareti var orada aq

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt