İTEMSATIŞ hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Omarina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Omarina

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İtemsatış üzerinden 4 haneli kullanıcı adı olan hesap buldum. Daha önceden satın alan kişilere sorum var satıcının güvenilir olduğunu nasıl anlarım. Yardımcı olur musunuz?

İtemsatış üzerinden 4 haneli kullanıcı adı olan hesap buldum. Daha önceden satın alan kişilere sorum var satıcının güvenilir olduğunu nasıl anlarım. Yardımcı olur musunuz?
neyin güvenirliğini soruyorsun satıcı kimlik onaylıysa satışı yüksekse alabilirsin bu ikiside yoksa şansa artık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bence al itemsatis yani adamın yorumlarına falan bak önceden alanlara dmden mesaj at naptı diye

5k dan bahsediyorsun risk satıcıya yorum yapan kişiler arkadaşı gibi duruyor 5 kere aynı kişi yapmış alma derim para boksa deneyebilirsin şansını

5k dan bahsediyorsun risk satıcıya yorum yapan kişiler arkadaşı gibi duruyor 5 kere aynı kişi yapmış alma derim para boksa deneyebilirsin şansını
uzun zamandır arıyorum zaten fiyat biraz tuzlu ama böyle sitelerde satan hiç bulamadım. zaten telegram gibi yerlerde satanlar kripto harici ödeme kabul etmiyor. Büyük ihtimalle dolandırmak için kriptoyu tercih ediyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt