İtemsatıs hk

Weezysalvo

Gold Üye
İletişim
İtemsatısın toolunu atmıslardı buraya ama ben nedense hesap calamıyorum inandıramıyorum satıcılara bununla ilgili yardımcı olabilcek varmı veya canlı canlı yapan olursa izliyip ögrenirsem cok iyi olur

yenilere yazıyorum nicki kötü olanlara sürekli bildirim gelmedi falan diyor

Çünki itemsatis satıcıların mailine konuyla ilgili mail attı o konuyu burada da takip ettiler yani bu yüzden satıcılar bildirim almadıklarında işlem yapmıyorlar yani fazla enayi bulman lazım. Benim arkadaşıma mail düşmüştü mesela ki o zaten burdaki konuyu da biliyordu

Çünki itemsatis satıcıların mailine konuyla ilgili mail attı o konuyu burada da takip ettiler yani bu yüzden satıcılar bildirim almadıklarında işlem yapmıyorlar yani fazla enayi bulman lazım. Benim arkadaşıma mail düşmüştü mesela ki o zaten burdaki konuyu da biliyordu
bugün olusturulmus kisilere yazıyorum yine olmuyor ben mi yanlıs yapıyorum anlamıyorum işte biri canlı canlı yapsa bende görsem

bugün olusturulmus kisilere yazıyorum yine olmuyor ben mi yanlıs yapıyorum anlamıyorum işte biri canlı canlı yapsa bende görsem

Öyle bir olayı yok ki işin adama teslimatı onayla kısmını göstertiyorsun diye biliyorum sonrası sana kalmış uydurucan birşeyler.

bazılarını kandır işte diğer ürünlerini de alırım değerlendirmeni kötü veririm son müşterin ben olurum diye
işte o sırada canlı destege baglanıyolar ban yiyor hesap direk

Öyle bir olayı yok ki işin adama teslimatı onayla kısmını göstertiyorsun diye biliyorum sonrası sana kalmış uydurucan birşeyler.
resim sitesine yüklüyüp adama atıyorum adam bildirim gelmedi diyo yine

inandırabildigini inandır iste dostum , ama cogu haberdar diye biliyorum bu konudan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt