Weezysalvo
Gold Üye
- İletişim

itemsatıs no onayı yapabilcek varmı
Forumdaki sahte ilanı yapıyorsun yüksek ihtimal yaş kitlesi daha düşük olan oyun hesaplarına yönel levelleri 1 olan satışları olmayan insanlarda dene banı geciktirmek istiyorsan sahte ss i discord üzerinden at sahte ss'i steamable falan yükleyip site üzerinden atma anında ban yersin birde şu anki hesabını silme işlemini başlat 3 gün sonra o hesap silinir 3 gün içinde ban yersen aynı tel no ile hesap açabilirsin 3 gün sonraitemsatıs no onayı yapabilcek varmı
valoda calısıyorda no onayı lazımdı tekForumdaki sahte ilanı yapıyorsun yüksek ihtimal yaş kitlesi daha düşük olan oyun hesaplarına yönel levelleri 1 olan satışları olmayan insanlarda dene banı geciktirmek istiyorsan sahte ss i discord üzerinden at sahte ss'i steamable falan yükleyip site üzerinden atma anında ban yersin birde şu anki hesabını silme işlemini başlat 3 gün sonra o hesap silinir 3 gün içinde ban yersen aynı tel no ile hesap açabilirsin 3 gün sonra
kanka valoda deneme fazla millet uyandı sana önerim git pes mobile hesapları satanları veya brawl stars satanları dene brawl stars için birşey diyemem ama pes ten 20k çıkarttımvaloda calısıyorda no onayı lazımdı tek
0 basarımı olan valoculara yazıyorum pescilerede yazıyorum ama pesciler uyanık biraz herhaldekanka valoda deneme fazla millet uyandı sana önerim git pes mobile hesapları satanları veya brawl stars satanları dene brawl stars için birşey diyemem ama pes ten 20k çıkarttım
ben uyandırdım pescileri dklsfhsıhsjdaskdj vlaocularıda filtrelerden ilk mail var seç birde mail teslim edilecek de geri çekemezler zor çekerler yada0 basarımı olan valoculara yazıyorum pescilerede yazıyorum ama pesciler uyanık biraz herhalde