İtemsatıs hk

Weezysalvo

Gold Üye
İletişim
itemsatıs no onayı yapabilcek varmı

itemsatıs no onayı yapabilcek varmı
Forumdaki sahte ilanı yapıyorsun yüksek ihtimal yaş kitlesi daha düşük olan oyun hesaplarına yönel levelleri 1 olan satışları olmayan insanlarda dene banı geciktirmek istiyorsan sahte ss i discord üzerinden at sahte ss'i steamable falan yükleyip site üzerinden atma anında ban yersin birde şu anki hesabını silme işlemini başlat 3 gün sonra o hesap silinir 3 gün içinde ban yersen aynı tel no ile hesap açabilirsin 3 gün sonra

Forumdaki sahte ilanı yapıyorsun yüksek ihtimal yaş kitlesi daha düşük olan oyun hesaplarına yönel levelleri 1 olan satışları olmayan insanlarda dene banı geciktirmek istiyorsan sahte ss i discord üzerinden at sahte ss'i steamable falan yükleyip site üzerinden atma anında ban yersin birde şu anki hesabını silme işlemini başlat 3 gün sonra o hesap silinir 3 gün içinde ban yersen aynı tel no ile hesap açabilirsin 3 gün sonra
valoda calısıyorda no onayı lazımdı tek

kanka valoda deneme fazla millet uyandı sana önerim git pes mobile hesapları satanları veya brawl stars satanları dene brawl stars için birşey diyemem ama pes ten 20k çıkarttım
0 basarımı olan valoculara yazıyorum pescilerede yazıyorum ama pesciler uyanık biraz herhalde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt