Anket İtemSatış & HesapComtr

sizce hangisi daha iyi itemsatıştan kalıcı ban yedim hesapcomtr dede kalıcı mutem var sizce itemsatış hesabı mı açsam yeniden ?
İtemSatış daha mantıklı. Sebebi ise itemsatıştaki aktifliğin 100de 3'ü falan var hesapcomtrde. Satış yapmaya çalıştım fakat çok uzun süre yazan olmadı ama itemsatışa geçtim 2 gün önce acılmıs hesap olmasına rağmen güvenip yazan rahat 10 kişi oldu.

İtemSatış daha mantıklı. Sebebi ise itemsatıştaki aktifliğin 100de 3'ü falan var hesapcomtrde. Satış yapmaya çalıştım fakat çok uzun süre yazan olmadı ama itemsatışa geçtim 2 gün önce acılmıs hesap olmasına rağmen güvenip yazan rahat 10 kişi oldu.
önerin için eyw

daha çok kitlesi var o yüzden

berbat 2 platform işim düşmediği sürece girmeyi asla planlamadığım yerler
resell yapıyorsan sorumluluk almayı kabul etmeyen yerler baba ben hesabı aldığımda 1 hafta oynadıktan sonra rus lar geri çekerse ne demek sorumlusu gene benim sagolun ya sacma sapan fiyatlar ne biliyim inanılmaz muhtesem paralar cevirmiyorsanız gerek yok

itemsatisdan 5 tane random hesap aldım 5 tanesi calıstı ve saglam hesaplardı
hesapcomtrden 5 tane random 1 tane random mailli hesap aldım randomlardan 2 tanesi boş 1 tanesi ülkesi farklı 2 tanesi banlı cıktı 1 tane random mailli almıştım oda calışmadı elemanda 2 gündür aktif olmadı iade işlemi yaptım eleman özür bile dilemedi itemsatıs her türlü daha iyi

eldoradoya elini kolunu sallayarak giremez türk olduğu için
Evet haklısınız ben buraya girişi çok denedim. Edindiğim bilgilere göre Türkleri almıyorlarmıs. Ben bir çok kez başvuru yaptım reddedildi. Bir kız arkadaşımdan rica etmiştim o başvuru yaptı anında onaylandı.[Kızda Anime kızı Çok güzel bir kızdı]. Sanırım Kız güzel olduğu için admin manuel onaylamış olmalı ki onun actıgı hesabı Ortak uzun süre kullandık. Sonra farklı bir kız arkadasımdan rica ettim onun isteği reddedildi neye göre onaylıyorlar çözemedim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt