hem para hem hesap çaldı çocuk ne akıllıymışArkadaşlar Valoranta gece pazarı geldiği zaman itemsatışta gece pazarı hesapları satılıyodu bende beğendim gece pazarlı hesabı aldım beğendiğim skinleri aldım 1 -1.5 hafta sonra yani
bugün hesaba girip mağzaya bakcaktım baktım hesap kitlenmiş riota ticket attım sonra ticketa cevap geldimi gelmedimi bakmak içinhesaba gircektim hesabın şifresi değişmiş epostaya şifre sıfırlama gönderdim
bakım 3 4 kere gelmedi başka bir forumda okumuştum hesabın maili birden değişince hesap kitlene biliyormuş adam riota ticket atıp hesabı geri çekmiş olma ihtimali yüksekmi?
hesap geri çekmede birşey yokki zaten ilk eposta adresi ilk arkadaş eklediğin kişi oyuncu etiket vshem para hem hesap çaldı çocuk ne akıllıymış
ben hesap çekmek zor demedim çocuk akıllı dedimhesap geri çekmede birşey yokki zaten ilk eposta adresi ilk arkadaş eklediğin kişi oyuncu etiket vs
yok hocam hesap sıfırdı zaten yeniydiGeçmiş olsun hocam muhtelemelen çalıntı hesabı size satmışlar. İtemsatıştan yardım talep edin.
ilk mail alman lazımdı reis geçmis olsunArkadaşlar Valoranta gece pazarı geldiği zaman itemsatışta gece pazarı hesapları satılıyodu bende beğendim gece pazarlı hesabı aldım beğendiğim skinleri aldım 1 -1.5 hafta sonra yani
bugün hesaba girip mağzaya bakcaktım baktım hesap kitlenmiş riota ticket attım sonra ticketa cevap geldimi gelmedimi bakmak içinhesaba gircektim hesabın şifresi değişmiş epostaya şifre sıfırlama gönderdim
bakım 3 4 kere gelmedi başka bir forumda okumuştum hesabın maili birden değişince hesap kitlene biliyormuş adam riota ticket atıp hesabı geri çekmiş olma ihtimali yüksekmi?
item satisa destek aç iade saglamazlarsa yaptırım maptırım uyguluyolarArkadaşlar Valoranta gece pazarı geldiği zaman itemsatışta gece pazarı hesapları satılıyodu bende beğendim gece pazarlı hesabı aldım beğendiğim skinleri aldım 1 -1.5 hafta sonra yani
itemsatış para iadesi yapmaz yaptırır eğer alıcı size bir şey sattı ve o para hala blokedeyse geri verirler ama değilse nafileBen 2 ay once hesap almistim sonra geri cektiler her yere yazdim ama asla alamadim elinde bir kanit olmadigi surece alman zor