İtemsatis hesap geriçekme

DarkofDead

Silver Üye
İletişim
Arkadaşlar Valoranta gece pazarı geldiği zaman itemsatışta gece pazarı hesapları satılıyodu bende beğendim gece pazarlı hesabı aldım beğendiğim skinleri aldım 1 -1.5 hafta sonra yani
bugün hesaba girip mağzaya bakcaktım baktım hesap kitlenmiş riota ticket attım sonra ticketa cevap geldimi gelmedimi bakmak içinhesaba gircektim hesabın şifresi değişmiş epostaya şifre sıfırlama gönderdim
bakım 3 4 kere gelmedi başka bir forumda okumuştum hesabın maili birden değişince hesap kitlene biliyormuş adam riota ticket atıp hesabı geri çekmiş olma ihtimali yüksekmi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
günaydın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar Valoranta gece pazarı geldiği zaman itemsatışta gece pazarı hesapları satılıyodu bende beğendim gece pazarlı hesabı aldım beğendiğim skinleri aldım 1 -1.5 hafta sonra yani
bugün hesaba girip mağzaya bakcaktım baktım hesap kitlenmiş riota ticket attım sonra ticketa cevap geldimi gelmedimi bakmak içinhesaba gircektim hesabın şifresi değişmiş epostaya şifre sıfırlama gönderdim
bakım 3 4 kere gelmedi başka bir forumda okumuştum hesabın maili birden değişince hesap kitlene biliyormuş adam riota ticket atıp hesabı geri çekmiş olma ihtimali yüksekmi?
kanka ilk mailini alman lazımdı hesabın geçmiş olsun

kendi kendine kilitlenmez lavuk geri çekmiş geçmiş olsun hiçbirşey yapamazsın.

itemsatıştan bilgilerini isteyip karakola şikayetçi olsam?
eyer fazla para yatırdıysan git dava aç sonra iteme ticket açarak gerekli bilgileri ver savcılık ile paylaşırlar adamın bilgileini nitelikli dolandırıcılıktan paranı yeterince geri alırsın :D

refund olabilir mi? sonuçta geri çekilmiş.

Bende aynı şekilde böyle sorun yaşadım, Yüklü miktarda ödeme ile aldım hesabı. Aynı şekilde hesaba yüklü miktar yatırdım. Şuanda dosya savcılıkta. Yaklaşık 3 aydır bekliyoruz mahkeme için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt