İtemsatış Hesabım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Swezyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Swezyx

King Von
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
beyler bu başarılı işlemlerim yüzünden kimse birşey almıyor bu yüzden aşağıda verdiğim linkten ilanı alacak ve değerlendirme yapacak varmı. alanlar dc'den ulaşsın paralarını geri vereyim amk

Discord:WRTYAX

Son düzenleme:
beyler bu başarılı işlemlerim yüzünden kimse birşey almıyor bu yüzden aşağıda verdiğim linkten ilanı alacak ve değerlendirme yapacak varmı. alanlar dc'den ulaşsın paralarını geri vereyim amk
GJOPEFJOGHEIJOFGJAWSDFIJGEIJQWrhjıqetfgjnh

yav hesapta 127 tl bakiye var yüz doğrulaması yapmadığım için kullanamıyorum aq yokmu bunu geçmenin yolu

kanka çok pahalı satıyorsun alınmaması normal

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2016 hesap 300 tl pahalı değilmi
ya onları boşver önceden kapanan ilanlarda var onlarıda alan yoktu onlar alıcı çıkar diye koydum duruyor öyle

2016 hesap 300 tl pahalı değilmi

600 tl imiş hatta
80 tane kapanan ilan var

ya onları boşver önceden kapanan ilanlarda var onlarıda alan yoktu onlar alıcı çıkar diye koydum duruyor öyle

80 tane kapanan ilan var
valla vercem olum 20tl'den bahsediyoruz amk

uygun bir smm panel bul tiktok insta 500 1000 takipçi diye ilanlar aç 1 haftada 60 başarılı işlem yapmıştım

uygun bir smm panel bul tiktok insta 500 1000 takipçi diye ilanlar aç 1 haftada 60 başarılı işlem yapmıştım
vardı kanka vardı halada var ilanlarda telegram üye spotify takipçi lan hatta 1000 yt abone satıyordum zararına 3 ay refill'lik 5 dolardı ben 70 liraya satıyordum amk

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt