itemsatış hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metzag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metzag

Master Üye
İletişim
beyler bayramda kuzenim ve arkadaşlarım bize gelmişti 1 hafta kalmışlardı onlarında itemsatış hesabı vardı bunlar hesap çalıyomuş aw onların hesabı yüzünden benim hesabım kapandı aynı ipdeyiz diye destek talebindede aynı şeyleri dedim ama inanmıyolar en sonunda bunu yazdılar. Ne yazabilirim kanıt yada detaylı açıklama olarak. Hesap bana lazım satış yapıyodum

Son düzenleme:
beyler bayramda kuzenim ve arkadaşlarım bize gelmişti 1 hafta kalmışlardı onlarında itemsatış hesabı vardı bunlar hesap çalıyomuş aw onların hesabı yüzünden benim hesabım kapandı aynı ipdeyiz diye destek talebindede aynı şeyleri dedim ama inanmıyolar en sonunda bunu yazdılar. Ne yazabilirim kanıt yada detaylı açıklama olarak
birşey olmaz amk dava mava açmıyorlar

beyler bayramda kuzenim ve arkadaşlarım bize gelmişti 1 hafta kalmışlardı onlarında itemsatış hesabı vardı bunlar hesap çalıyomuş aw onların hesabı yüzünden benim hesabım kapandı aynı ipdeyiz diye destek talebindede aynı şeyleri dedim ama inanmıyolar en sonunda bunu yazdılar. Ne yazabilirim kanıt yada detaylı açıklama olarak. Hesap bana lazım satış yapıyodum
şikayetvar'a yaz ben suçlu olmama rağmen hem banı s1ke s1ke açtılar hemde parayı s1ke s1ke iade ettiler şikayetvar'a yazınca zorlarsan eğer çözülür ama kuzenlerim geldi falan deme "kullandığım ip adresi üzerinden saldırganların açtığı bir proxy nedeniyle işlemler benim ağım üzerinden saldırganlar tarafından yapıldığı için suçsuz yere yasaklama aldım" gibi yaz bunu grok'a at detaylandırsın bu yazıyı şikayetvar'a öyle yaz köpek gibi açarlar

şikayetvar'a yaz ben suçlu olmama rağmen hem banı s1ke s1ke açtılar hemde parayı s1ke s1ke iade ettiler şikayetvar'a yazınca zorlarsan eğer çözülür ama kuzenlerim geldi falan deme "kullandığım ip adresi üzerinden saldırganların açtığı bir proxy nedeniyle işlemler benim ağım üzerinden saldırganlar tarafından yapıldığı için suçsuz yere yasaklama aldım" gibi yaz bunu grok'a at detaylandırsın bu yazıyı şikayetvar'a öyle yaz köpek gibi açarlar
denim kanki

Ohhhhhh iyi olmuş aq

dene kral o yöntemle 4 tane hesabın banını açtım normalde alt hesap yasak bana alt hesaptan dolandırıcılık yapmışsın falan dediler bende kabul ettim ama dolandırıcılık yaptığımı değil alt hesap kullandığımı kabul ettim ana hesaptan yazınca insanlar ilanlarımın fiyatını görüp yüksek fiyattan satmaya çalışıyor falan dedim neyse işte az aklını kullanıp yalan söylersen sorun cıkmaz

nasil hesap caliyolarmis lan anlamadim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt