gamemarktın güvenlği çok iyi hesapları satarken bile ilk mailli olanları satmıyorum en küçük bir ban geri alınma durumunda davalık olabiliyorumgüvenliği nasıl hocam iyi mi güvenerek alabilir miyim ?
Hocam nasil diyim sana satişlarına bak baya bir satiş yaptiysa onay aldiysa hepsinden güvenilirdir ama benim tavsiyem gamesatiş çok hesap satdim çok hesapda aldım güvenilirİtemsatışdan hesap almak istiyorum ama güvenli mi bilmiyorum hiç almadım şimdiye kadar alanlar öneri verebilir mi yada bilgisi olanlar
güvenlidir ama 1 hesabı 1 den fazla kişiye satabiliyorlar.İtemsatışdan hesap almak istiyorum ama güvenli mi bilmiyorum hiç almadım şimdiye kadar alanlar öneri verebilir mi yada bilgisi olanlar
1 hesap 1 den fazla kişiye satılıyorsa nasıl güvenlidir yazabiliyorsun ?:dgüvenlidir ama 1 hesabı 1 den fazla kişiye satabiliyorlar.
Dolandırıcılık meseleleri olmuyo ve hesap bilgileri yanlıs cıkarsa yardım ediyolar die suan akadar 1 milyar yatırmısımdır itemsatisa ama hesaplar max 1 hafta dayanıyor.1 hesap 1 den fazla kişiye satılıyorsa nasıl güvenlidir yazabiliyorsun ?:d
kim bu dragonwolf??d0landırıcı kaynıyor itemsatış
DragonWolf'den alabilirsin DragonWolf#3617