İtemsatış Dolandırıcılık

Başlığı okuyunca şaşırmadım

Zamanında yaptığım işlerdendi xbox promo generator vardı 3 aylık nitro çekilip öyle boost basılıyordu 1 ay 1 ay basılmıyordu.
Kkm bunada bilmeyen özgüveni derler kendisi zamanında sefil sefil öyle yapıyordu diye herkes öyle yapıyor zannediyor XD

3 aylık nitro olmadığı için 1 ay 1 ay basıyorlar, adama yazın tekrar bassın, olmadı desteğe yazın satıcıyla iletişime geçsinler

Ya da salın ben alırım geri veririm tekrar bastırınca
Aynen sen baya güvenilir bir insansın XD @Levuse arkana bakmadan kaç bu konuda .d

https://cheatglobal.com/konu/clqinc-di-scord-3-aylik-14x-boost-sikayeti.53973/

Bizde aynı durumdan mağduruz fakat hiç bir işlem yapılmayacağına eminim. Genisys'in önerdiği " "'da şansınızı deneyebilirsiniz.
Dcuye öneririm güvenilir fakat 120 TL'ye aldım 2 güne 150 oldu 3 gün sonra 219 TL oldu sonra bakıma girdi bakımdan çıktı 299 TL mi ne oldu , 3 aylık sunucu boostundan bahsediyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dcuye öneririm güvenilir fakat 120 TL'ye aldım 2 güne 150 oldu 3 gün sonra 219 TL oldu sonra bakıma girdi bakımdan çıktı 299 TL mi ne oldu , 3 aylık sunucu boostundan bahsediyorum.
ben 200e aldım aw

3 aylık satılmıyor fakat kendi aldıgım yer var discord.gg/dchanem 1 aylık satılıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt