en kolay bakiye olarak satabilirsin yani adam sana ilanı atar sen onu alırsın oda sana diyelim ürün 200 tl 150 tl atar anladın mıBanka hesaplarımda bloke var, Tosla ve Binance kullanmıyorum, Paparaya İtemsatış bakiyemi nasıl çekebilirim aklıma birşey gelmedi sorayım dedim.
papara ibanına çekilebiliyor diye biliyorum ya da binance gift card al exchange yapanlara yaptırırsın komisyonunu vererekBanka hesaplarımda bloke var, Tosla ve Binance kullanmıyorum, Paparaya İtemsatış bakiyemi nasıl çekebilirim aklıma birşey gelmedi sorayım dedim.
karşı tarafın eline para geç geçecek cebinden bana atması lazım ve dolandırılmaya çok müsait gibi geldien kolay bakiye olarak satabilirsin yani adam sana ilanı atar sen onu alırsın oda sana diyelim ürün 200 tl 150 tl atar anladın mı
Papara ibanı kabul etmiyorpapara ibanına çekilebiliyor diye biliyorum ya da binance gift card al exchange yapanlara yaptırırsın komisyonunu vererek
Papara ibanına çekilmiyor denedim, satıştan gelen parapapara ibanına çekilebiliyor olması lazım satıştan gelen paraysa kendi yatırdığın paraysada destekten iade isteyebilirsin 2-3 gün içinde yatırım yaptığın ödeme yöntemine gelmiş oluyor
o zaman gift card alarak exchange yapanlara yazabilirsin @Yukiikarşı tarafın eline para geç geçecek cebinden bana atması lazım ve dolandırılmaya çok müsait gibi geldi
papara ibanı kabul etmiyor
yeni gelen birşey sanırım önceden cekiliyorduPapara ibanına çekilmiyor denedim, satıştan gelen para
yok hayır diyelim adam senden 475 vp isteyecek sen gidicen alıcan vpyi oda senin ibanına paranın %80'ini atıcak %20 indirimli alıcak gibikarşı tarafın eline para geç geçecek cebinden bana atması lazım ve dolandırılmaya çok müsait gibi geldi
evet önceden öyleydi giripte hiç kontrol etmedim para kaldı hesaptayeni gelen birşey sanırım önceden cekiliyordu