İtem Satışta Satılan OwO Hunting V7 Bot

Usta kuramadım ya biri videolu anlatım yapabilirmi

Güzel hoşta gemler bitince sen mi envanterden alıp kullan diyeceksin yoksa bot otomatik gem mi kullanıyor ?
Yani ben gemleri aktif edeceksem bu botu geceden bırakıp sabaha kadar kasmam anlamsız olur çünkü bir süre sonra gemler bitince avlanan hayvanlarında değeri düşecek.
Oto gem kullanma olayı olsaydı 10 numara bot diyebilirdim. Yinede paylaştığın için teşekkürler dostum.
v8 de var oto gem kullanma

hocam 1 gün boyunca çalıştırdım paramda artış yok ama birsürü hayvanım oldu nasıl paraya çeviricem ki sorabilirmisiniz acaba satın aldığınız kişiye
reis owo sell all dersen para gelecektir ya da botu kullanırken !otosatış aç diye bilirsin. Owo inv diyip owo use komutu kullanırsan huntların daha verimli geçer ve daha fazla para alırsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Botu kuruyorsun, owo botta otomatik hunt yapıyor. Satıcının dediğine göre 12 m owo cash e kadar kasıyormuş.
Hacı kurdum bunu 122k civarı ovo vardı 1 saatte 120 k ya düşürdü.Napıyor bu zarara uğratıyor nasıl kasıcaz ben mi yanlış yaptım

OwO bot için para mı verdin cidden bu tür bot'lar YouTube ve Google da bulunuyor diye biliyorum.

Hacı kurdum bunu 122k civarı ovo vardı 1 saatte 120 k ya düşürdü.Napıyor bu zarara uğratıyor nasıl kasıcaz ben mi yanlış yaptım
reis huntladığın itemleri sat
ve gem kullanan
ben kullanma fırsatı buldum 30k ya yakın kastı

Hocam bu 12m'yi kaç günde kasiyo 1 gün biraktim 50 k

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt