v8 de var oto gem kullanmaGüzel hoşta gemler bitince sen mi envanterden alıp kullan diyeceksin yoksa bot otomatik gem mi kullanıyor ?
Yani ben gemleri aktif edeceksem bu botu geceden bırakıp sabaha kadar kasmam anlamsız olur çünkü bir süre sonra gemler bitince avlanan hayvanlarında değeri düşecek.
Oto gem kullanma olayı olsaydı 10 numara bot diyebilirdim. Yinede paylaştığın için teşekkürler dostum.
Kurdum gerek kalmadıUsta kuramadım ya biri videolu anlatım yapabilirmi
reis owo sell all dersen para gelecektir ya da botu kullanırken !otosatış aç diye bilirsin. Owo inv diyip owo use komutu kullanırsan huntların daha verimli geçer ve daha fazla para alırsınhocam 1 gün boyunca çalıştırdım paramda artış yok ama birsürü hayvanım oldu nasıl paraya çeviricem ki sorabilirmisiniz acaba satın aldığınız kişiye
Hacı kurdum bunu 122k civarı ovo vardı 1 saatte 120 k ya düşürdü.Napıyor bu zarara uğratıyor nasıl kasıcaz ben mi yanlış yaptımBotu kuruyorsun, owo botta otomatik hunt yapıyor. Satıcının dediğine göre 12 m owo cash e kadar kasıyormuş.
reis huntladığın itemleri satHacı kurdum bunu 122k civarı ovo vardı 1 saatte 120 k ya düşürdü.Napıyor bu zarara uğratıyor nasıl kasıcaz ben mi yanlış yaptım
bilemiyorum hocam, ben kullanmayı bıraktım.Hocam bu 12m'yi kaç günde kasiyo 1 gün biraktim 50 k
Zaten owo cf 50 desem şansa 100 k geliyor boş uygulamabilemiyorum hocam, ben kullanmayı bıraktım.