hasantekew5
Normal Üye
valorant hesabı iştee riot hesabıda neden ki?Sattığın hesap rito hesabıysa bir şey yolmaz merak etme.
valorant hesabı iştee riot hesabıda neden ki?Sattığın hesap rito hesabıysa bir şey yolmaz merak etme.
dostum senin hatan itemsatış site dışı satış yapmayın diye diyor zaten geçmiş olsun umarım kanıtlayabilirsin onlaraİtem Satışta Hesap Sattım Arkadaş Discord İstedi Discorddan Verdiğim Aldıgına Dair Kanıt Videomda Var Uyanık Siteden Teslim Etmediğim İçin Şikayette Bulunmuş Hesaba Erişimi Kapatmıslar Tc Doğrulaması Yapmıstım.3 Gün Öncede Ben Bir Hesap Aldım Adam Hiçbir Şekilde Teslim Etmemesine Rağmen Video Kaydımda Olması Halinde Beni 48 Saattir Bekletiyolar Çocuga 18 Saat Önce Felan Sattım Hesabı Telefona 24 Saat İçinde İade Sağlanmassa Hakkınızda Dava Açılacaktır Yazıyor Ama Hem Hesabı Teslim Ettim Hemde Kanıtım Var Erişime Kapatıkları İçin Hesabı Nasıl İade Edeceğim Bilmiyorum Mailede Mesaj Atamıyorum Sizce Birşey Olurmu ?
Riot satış politikası;valorant hesabı iştee riot hesabıda neden ki?
kanka bak benide birkaç gün önce birinden hesap aldıgımda adam dolandırdı onda 18 dakikalık kanıtım vardı ve birşey yapmadılar mantıken baktıgın zaman hesabı almadan onaylamayın yazıyor orda adam kendi rızasıyla attı mevzusu var onun hatası derim en kötü dava felan açmasında yeter 16 yasındayımdaha amk ne anlarım nitelikli dolandırıcılıktan video kaydım var gelişmeleri aktaracağımdostum senin hatan itemsatış site dışı satış yapmayın diye diyor zaten geçmiş olsun umarım kanıtlayabilirsin onlara