İtem Satışı ile Alakalı bir Sorun

Adamlar ısrarla site üzerinden görüşün işlemleri site üzerinden yapın diyorlar niye dinlemiyorsunuz ki

Elinde kanıtın olduğunu söylüyorsun, emin ol kanıt varsa hiçbir şey olmaz. İtem-Satış desteğine mail atmanı ve durumu kanıtlı belirtmeni tavsiye ederim.

attıgım destek mesajı hesaba erişimi kapattıkları için yeni hesap açıp durumu izah edip video kanıtını attım
video kanıtım cok uzun değil

İtem Satışta Hesap Sattım Arkadaş Discord İstedi Discorddan Verdiğim Aldıgına Dair Kanıt Videomda Var Uyanık Siteden Teslim Etmediğim İçin Şikayette Bulunmuş Hesaba Erişimi Kapatmıslar Tc Doğrulaması Yapmıstım.3 Gün Öncede Ben Bir Hesap Aldım Adam Hiçbir Şekilde Teslim Etmemesine Rağmen Video Kaydımda Olması Halinde Beni 48 Saattir Bekletiyolar Çocuga 18 Saat Önce Felan Sattım Hesabı Telefona 24 Saat İçinde İade Sağlanmassa Hakkınızda Dava Açılacaktır Yazıyor Ama Hem Hesabı Teslim Ettim Hemde Kanıtım Var Erişime Kapatıkları İçin Hesabı Nasıl İade Edeceğim Bilmiyorum Mailede Mesaj Atamıyorum Sizce Birşey Olurmu ?
dostum senin hatan itemsatış site dışı satış yapmayın diye diyor zaten geçmiş olsun umarım kanıtlayabilirsin onlara

valorant hesabı iştee riot hesabıda neden ki?
Riot satış politikası;
"sizin oluşturmuş olduğunuz hesaplar riotun hesabıdır siz sadece geçici olarak kullanırsınız rito hesapları satma takas veya 3.şahısa paylaşılması durumda her türlü yasaklama hakkını saklı tutar dava konularda taraf olarak geçmez."

dostum senin hatan itemsatış site dışı satış yapmayın diye diyor zaten geçmiş olsun umarım kanıtlayabilirsin onlara
kanka bak benide birkaç gün önce birinden hesap aldıgımda adam dolandırdı onda 18 dakikalık kanıtım vardı ve birşey yapmadılar mantıken baktıgın zaman hesabı almadan onaylamayın yazıyor orda adam kendi rızasıyla attı mevzusu var onun hatası derim en kötü dava felan açmasında yeter 16 yasındayımdaha amk ne anlarım nitelikli dolandırıcılıktan video kaydım var gelişmeleri aktaracağım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt