Çözüldü İtem satıs discord bot sourcesını arıyom(konu kapatılabılır)

analowqe2

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

1. mrb soyle bısı satıyolar adamlar bu spam botun alt yapısı varmı ucretsız sekılde acıksız eskıden forumda vardıda lınk patlamıs

dostum benim naptığını anlamadım fazla ama sanırsam ya normal uygulama mk spam yapıyor ki öyle sanmam yada yorum ları alıp webhook ile yolluyor bu daha mantıklı olabilirdi spamsa git gpt ye normal bot yaptırt amk özelliği yok sistemin boklu bişey

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum benim naptığını anlamadım fazla ama sanırsam ya normal uygulama mk spam yapıyor ki öyle sanmam yada yorum ları alıp webhook ile yolluyor bu daha mantıklı olabilirdi spamsa git gpt ye normal bot yaptırt amk özelliği yok sistemin boklu bişey
ya yetkısız sunucu patlatıyor harıcı uygulama bot spam atıyor heher uye de acıksa @VGC en son atcam demıstı ben beklemedeyım hayla onda son umudum var

ya yetkısız sunucu patlatıyor harıcı uygulama bot spam atıyor heher uye de acıksa @VGC en son atcam demıstı ben beklemedeyım hayla onda son umudum var
olm basit bişey ki oda amk birsürü var src internette az gezinsen yaparsın yetkisiz patlatma diye bişey yok illa yetki alması lazım sunucuda uygulamanın kendinde yaparsın tonl AI var saçma konu açma böyle hazır paket siniz kendiniz uğraşın azcık

kanka bu bot harıcı uygulama su sekılde bekle ss bak bı

image.png

Kısaca yetkısız acık varsa harıcı uygulama everyonede acıksa patlatabılıyoz kendı dıscordumuzu reklam yapabılıyoruz onu senın attıgın dedem bıle yapar yapay zeka kahsetmıyorum bıle

arkadaşın dediği olay şu herhalde sunucuya eklenen botun hiç bir izni olmadan sadece botun sahibinin kullanabileceği bir şekilde patlatma kodu bu botta everyone ile mesaj atıcak işte bu mu

arkadaşın dediği olay şu herhalde sunucuya eklenen botun hiç bir izni olmadan sadece botun sahibinin kullanabileceği bir şekilde patlatma kodu bu botta everyone ile mesaj atıcak işte bu mu
bir ara source vardı bu konuda ama lınkı patlamıs

bence daha kurulum yapmayı bilmiyor
kanka ben neyın kurulumu yapım sen bot atmıssın ne +banından bahsedıyon cahil hayatında gormedıgın bır seyın konuya cevabını yazıyon suan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt