itamsatışta dolandırıldım

adam bu bu adamdan bişi almayın

iteme yaz dicemde cok bişey yapmazlar

steam yada lolde hesap satın alıpda geri çalınmıyacagını düşünen erkekler animelerin gerçek oldugunada inanıyordur
animelere inanmıyorum
aynen yoksa iki monütörede tekme geliyo
bide bana dava aç la diyo ya
iteme yaz dicemde cok bişey yapmazlar
yazdım adam HAKLIYMIŞ ÇEKERMİŞ

YANİ BU YÖETİCİLER DİYOKİ YOK CANLI YAZIYOM YET KİM YOK DİOLAR anca *** çocokları

şikayetci ol dicemde 150 tl yani

İtemsatış gibi sitelerden alınan ürünlerin garantisi asla yoktur hocam zaten. Hesap alacaksanız da ilk maili şifreyle beraber almanız gerekir.

Geçmiş olsun hocam ne kadar ödediniz?
:D kanka itemsatis yok en guvenilir falan diyoda yalan kolpa oglu kolpa 3 kez tokat yedim cogu satıcı kolpacı orada gerek yok satın alım vesaire yapmaya bence oyle bir yerden tuketıcı mahkemesıne sıkayet edebılırsın boyle kahpelerın sonu gelmelı bence

:D kanka itemsatis yok en guvenilir falan diyoda yalan kolpa oglu kolpa 3 kez tokat yedim cogu satıcı kolpacı orada gerek yok satın alım vesaire yapmaya bence oyle bir yerden tuketıcı mahkemesıne sıkayet edebılırsın boyle kahpelerın sonu gelmelı bence
öyle zaten discord rozeti almak için 2 ayda bir 20 tl harcıyorum o kadar beş para etmez ben dolandırıldıktan sonra benle adamın kimliğini paylaşsan ne olur paylaşmasan ne olur hukuk adalet meçhul hesap aldıktan sonra gece uykusuz kalıcam o hesap geri alınıcak mı diye bekleyeceğim de kafa patlatacağım da

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt