İstemediğimiz konuları gizleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozguxs

Gold Üye
İletişim
Merhaba CheatGlobal forum yetkilileri, bu aralar craftrise, sonoyuncu gibi bir sürü kare blok oyunlarının hilesi çıkmaya başladı ve devamda ediyor bence bunun için istemediğimiz kategorileri gizlemeliyiz örneğin craftrise konusunu gizledik onun gibi konular önümüze çıkmamalı bir çok CheatGlobal kullanıcısının yorumunu katarak söylüyorum bence böyle bir sistem gelmeli iyi forumlar.

Merhaba CheatGlobal forum yetkilileri, bu aralar craftrise, sonoyuncu gibi bir sürü kare blok oyunlarının hilesi çıkmaya başladı ve devamda ediyor bence bunun için istemediğimiz konuları gizlemeliyiz örneğin craftrise konusunu gizledik onun gibi konular önümüze çıkmamalı bir çok CheatGlobal kullanıcısının yorumunu katarak söylüyorum bence böyle bir sistem gelmeli iyi forumlar.
Sanırım Daha Önce Buna Benzer Bir Öneri Paylaşılmışdı Birde Konu Yerine Kategori Dersen Daha Anlaşılır Olur İyi Günler

Sana bişey diyimmi yemin ediyorum craftrise konularından o kadar çok sıkıldım ki yani bunu nasıl anlatayım bilemedim ama gerçekten sıkıldım artık.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt