Kral merak edemez miyimkanka 1 dolar la 1 dolarınızda mı yok adamlar iyi niyetle 1 dolara veriyorlar crackleyip napicaksin
hocam sağlam hwıd spoofer lazım mumkunse daha basıt yontemlı ve kalıcı benceSelamlar, bundan önce Free spoofer + bypass verdim sizlere başka istediğiniz free birşey varsa tabiki bunları sizlere getirebilirim.
Tek şart adam akıllı yorumlarda belirtmek loaderda atabilirsiniz.
Babacım önemli olan tek şey satmak değildir bedava şekilde insanlarada ekmek vermektir.
var zaten benimhocam sağlam hwıd spoofer lazım mumkunse daha basıt yontemlı ve kalıcı bence
Hocam staffbesting ultimate hakkında ne düşünüyosunuz ( bir kaç kez cracklenmiş ) gerçi paralısı bile ban yediriyor amavar zaten benim
Eğer böyle bir gücünüz varsa işini ahlakıyla yapan paste yapmayan kişilere bence dokunmayın çünkü buradaki çoğu kişi beleşçi ve işini layıkıyla yapanlarında ismini verip crackletmeye çalışacaktır.var zaten benim
yo cracklenmiş değil aslında buldugum bi method ama bunu yine insanların yapması için 30$ para ödemesi gerekiyorki zaten yakında bu methodu patlatıcam çünkü artık sadece ürün satıcam spoofer satma işini bırakıcağım ve unk spooferı herkese bu yöntemle vericeğim hatta direk bedava bile verebilirim insanların kullanabilmesi için sadece 3-4 gün sonra atabilirim aklımda var.Eğer böyle bir gücünüz varsa işini ahlakıyla yapan paste yapmayan kişilere bence dokunmayın çünkü buradaki çoğu kişi beleşçi ve işini layıkıyla yapanlarında ismini verip crackletmeye çalışacaktır.
Parası olmayan kişilerin yaptıracağı şeyler bunlar.
Ama gerçekten piyasada paste hile kullanarak kendilerinin olduğunu iddia eden ve bunun satışını gerçekleştiren kişileri crackleyebilirsiniz.
Her şey çıkar güdüsünden dolayı oluyor, tek amaçladıkları şey bir şekilde para kazanmak bu yüzden ne bulurlarsa satmaya çalışıyorlar ve bunların kökünü kazıyabilirsiniz bu şekilde.
Bunun üzerinden sc4m de yapanlar var; 5$ 10$ a para diyen küçük yaş çocuklarla dolu piyasa.
Diğer satın alan kişilerde piyasadan bir haber, kaliteli bir şey alacak paraları olmadığı için de hep daha ucuza başvuran kişiler oluyor ve en sonunda da sc4m yiyor.
Bunların önüne geçmek için bu kişiler piyasadan kaldırılmalı ama bunu siz yapabilir misiniz bilmiyorum.
Reversei kötü niyetle değil de bu şekilde iyi niyetle kullanabilirsiniz.
Keza siz de bildiğim kadarıyla UNK SP00FER satıyorsunuz ve cracklenmiş halini.
Zaten free olan bir şeyi neden satıyorsunuz onu da anlamış değilim
valorant kısmına git free efi spooferım var bir çok spoofer ( Unk ) dahil bu method ile atıyor sonra only bypass satın al tık bittihocam sağlam hwıd spoofer lazım mumkunse daha basıt yontemlı ve kalıcı bence