Anket İSTEDİĞİNİZ TARZDA ÖZEN İLE SİTE YAZICAĞIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 2001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ne tür site yapayım

• Hile satış sitesi discord yönlendirmeli

Oy: 24 66.7%
  • portfolio site

Oy: 2 5.6%
  • l0g (instagram - login page)

Oy: 2 5.6%
  • l0g (instagram - bot basma)

Oy: 7 19.4%
  • basit yönlendirme tanıtım sitesi

Oy: 1 2.8%

• Kullanılan toplam oy
    36

2001

Silver Üye
herkese merhaba arkadaşlarım sizler için yararlı bir konu açayım dedim düşüncelerinizide merak ediyorum yazmayı unutmayın ;)

Açıklamalar

Hile satış sitesi (discord yönlendirmeli): her insanın gördüğü klasik koyu temalı hile satış sitesi
özellikler: hile tanıtım, yönlendirme, yorumlar, hile kategorisi, fiyat, hile özellikleri, fotoğraflı ilan
süre: minimum 4 5 gün sürer tasarımı full kendim oluşturucağım için örnek almayacağım

Portfolio site: kendi çalışmalarınızı örnek yaptığınız hilenizi yaptığınız modları paylaşmak istediğiniz logları koyabilirsiniz.
özellikler: sadece index.html den oluşan basit bir site her türlü şeyinizi koyabilirsiniz.
süre: minimum 2 3 gün sürer

l0g (instagram - login page): instagram l0g çıkarma için kullanabilirsiniz
özellikler: instagram giriş sayfası
süre: minimum 9 10 gün. tamamen aynısı yapılacaktır

l0g (instagram - bot basma): inandırıcı ama basit bir şablon üzerinde düzenleme yaparım
özellikler: açıklama, neden ücretsiz, yorumlar, yıldız, harita, ofis, numara, iletişim formu
süre: 3 4 gün

basit yönlendirme tanıtım sitesi: kendi bilgilerinizi (instagram, discord, skype, discord sunucunuz, hile satış siteniz VB) paylaşabilirsiniz
özellikler: instagram, discord, skype, youtube, dc sunucu, hile satış siteniz, mail. bunlar standarttır siz dahada ekleyebilirsiniz
süre: hemen şimdi

DOMAİN SİZE AİT
VERİ TABANI KULLANILMAYACAK .SQL KULLANILACAK
ANİMASYON KULLANILMAYACAK
RESPONSİVE OLMAYACAK
KURBANLAR SİZE AİT

OLMUŞ VE OLACAKLAR SİZE AİTTİR

OYLARA AKŞAM BAKARIM SABAH BAŞLARIM

Son düzenleme:
bana şey lazım galiba insta login olan sahte link ile onun bilgilerini almam lazım insta için masıl yaparız

en çok hile satış sitesi seçilmiş tahmin ettiğim gibi dün bayram namazı ziyaret felan derken bakamadım şimdi geldim baktım acelesi yok ara ara yazarım tahminimce 6 7 güne paylaşırım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
en çok hile satış sitesi seçilmiş tahmin ettiğim gibi dün bayram namazı ziyaret felan derken bakamadım şimdi geldim baktım acelesi yok ara ara yazarım tahminimce 6 7 güne paylaşırım
hocam cidden güzel olur , düşünceniz için sağolun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt