2001
Silver Üye
herkese merhaba arkadaşlarım sizler için yararlı bir konu açayım dedim düşüncelerinizide merak ediyorum yazmayı unutmayın 
Açıklamalar
Hile satış sitesi (discord yönlendirmeli): her insanın gördüğü klasik koyu temalı hile satış sitesi
özellikler: hile tanıtım, yönlendirme, yorumlar, hile kategorisi, fiyat, hile özellikleri, fotoğraflı ilan
süre: minimum 4 5 gün sürer tasarımı full kendim oluşturucağım için örnek almayacağım
Portfolio site: kendi çalışmalarınızı örnek yaptığınız hilenizi yaptığınız modları paylaşmak istediğiniz logları koyabilirsiniz.
özellikler: sadece index.html den oluşan basit bir site her türlü şeyinizi koyabilirsiniz.
süre: minimum 2 3 gün sürer
l0g (instagram - login page): instagram l0g çıkarma için kullanabilirsiniz
özellikler: instagram giriş sayfası
süre: minimum 9 10 gün. tamamen aynısı yapılacaktır
l0g (instagram - bot basma): inandırıcı ama basit bir şablon üzerinde düzenleme yaparım
özellikler: açıklama, neden ücretsiz, yorumlar, yıldız, harita, ofis, numara, iletişim formu
süre: 3 4 gün
basit yönlendirme tanıtım sitesi: kendi bilgilerinizi (instagram, discord, skype, discord sunucunuz, hile satış siteniz VB) paylaşabilirsiniz
özellikler: instagram, discord, skype, youtube, dc sunucu, hile satış siteniz, mail. bunlar standarttır siz dahada ekleyebilirsiniz
süre: hemen şimdi
DOMAİN SİZE AİT
VERİ TABANI KULLANILMAYACAK .SQL KULLANILACAK
ANİMASYON KULLANILMAYACAK
RESPONSİVE OLMAYACAK
KURBANLAR SİZE AİT
OLMUŞ VE OLACAKLAR SİZE AİTTİR
OYLARA AKŞAM BAKARIM SABAH BAŞLARIM
Açıklamalar
Hile satış sitesi (discord yönlendirmeli): her insanın gördüğü klasik koyu temalı hile satış sitesi
özellikler: hile tanıtım, yönlendirme, yorumlar, hile kategorisi, fiyat, hile özellikleri, fotoğraflı ilan
süre: minimum 4 5 gün sürer tasarımı full kendim oluşturucağım için örnek almayacağım
Portfolio site: kendi çalışmalarınızı örnek yaptığınız hilenizi yaptığınız modları paylaşmak istediğiniz logları koyabilirsiniz.
özellikler: sadece index.html den oluşan basit bir site her türlü şeyinizi koyabilirsiniz.
süre: minimum 2 3 gün sürer
l0g (instagram - login page): instagram l0g çıkarma için kullanabilirsiniz
özellikler: instagram giriş sayfası
süre: minimum 9 10 gün. tamamen aynısı yapılacaktır
l0g (instagram - bot basma): inandırıcı ama basit bir şablon üzerinde düzenleme yaparım
özellikler: açıklama, neden ücretsiz, yorumlar, yıldız, harita, ofis, numara, iletişim formu
süre: 3 4 gün
basit yönlendirme tanıtım sitesi: kendi bilgilerinizi (instagram, discord, skype, discord sunucunuz, hile satış siteniz VB) paylaşabilirsiniz
özellikler: instagram, discord, skype, youtube, dc sunucu, hile satış siteniz, mail. bunlar standarttır siz dahada ekleyebilirsiniz
süre: hemen şimdi
DOMAİN SİZE AİT
VERİ TABANI KULLANILMAYACAK .SQL KULLANILACAK
ANİMASYON KULLANILMAYACAK
RESPONSİVE OLMAYACAK
KURBANLAR SİZE AİT
OLMUŞ VE OLACAKLAR SİZE AİTTİR
OYLARA AKŞAM BAKARIM SABAH BAŞLARIM
Son düzenleme: