GORUNMEZADAM
Diamond Üye
- İletişim

İstediğiniz türde programlar varsa yazın elim boş bikaçını alıp src olarak paylaşayım aşşağıya önerilerinizi bekliyorum 
valorant esp.pyİstediğiniz türde programlar varsa yazın elim boş bikaçını alıp src olarak paylaşayım aşşağıya önerilerinizi bekliyorum![]()
valorant esp.py
asovcnsalka ileteyim externel bazı satıcılarınkinden 100 kat daha UD olur enazından içine bide vgc bypass koyarım RADİ TOP5 en az beklemde kalınvalorant_ud_oneclick_spoofer.py
webhooklu keyloggerİstediğiniz türde programlar varsa yazın elim boş bikaçını alıp src olarak paylaşayım aşşağıya önerilerinizi bekliyorum![]()
napacan dayı keyloggerı hazır var zaten internette atayım istiyosan yapıp yinede forumda paylaşamam amawebhooklu keylogger
dayı şu karı resmini nerden yapıyonuz aq hangi aivalorant ud hack.py
discord sese girip sesi anlık metne çeviren küfür ederse algılayan 10 dk timeout atan bot bi ara yapmıştım kayboldu srcİstediğiniz türde programlar varsa yazın elim boş bikaçını alıp src olarak paylaşayım aşşağıya önerilerinizi bekliyorum![]()
küfürleri toplarsam bi jsona falan yaparım zor değildiscord sese girip sesi anlık metne çeviren küfür ederse algılayan 10 dk timeout atan bot bi ara yapmıştım kayboldu src
bekliyorumküfürleri toplarsam bi jsona falan yaparım zor değil