yok cano israil mallarının icerik testleri turkiyede yapılıyo bi bok olmazbaşlık sizce yapılabilir mi arkadaşlarla aramızda konuştum indomie alacaktım noodle ama icinde ilac var dediler inanmadım sizlere sormak istedik indomie israil markası mı
Noodle yemek bu kadar ciddi bir mesele olmamalıtamamdır konu kapatilabilir indomie türkiyeye mail attım adkoturk'a ait oldugunu söylediler tekirdagda yapılıyormuş ama ben yinede berana noodle alıcam israillilerin ilacını icmeyiz
herşey parayla halledilir hocam bi rüşvet vermişlerdir nolur nolmazTarım ve Orman Bakanlığı ve Ticaret bakanlığından sıkı testlere sokulur kardeşim ne güzel kafanda kuruyorsun öyle sen
alırım ama bi sorun olursa küseriz anlaştıkyok cano israil mallarının icerik testleri turkiyede yapılıyo bi bok olmaz
araştırmak icin size sordukya zaten can canöyle bir sey yok mesela kola geliyo tr de satıs yapmak istiyosa tr de bi fabrika acıp ordan işletiyo meyve sebze dısı coğu marka ithal değil, tr de bir temsilci atanıp öyle satısa sunuluyo arastırmadan mantıksız seyler düşünüyosunuz
reis dediğim gibi tse politikalarını okursan olayı daha rahat anlarsınalırım ama bi sorun olursa küseriz anlaştık