İşlemci aldık pinleri yamuk geldi

gameofthrones

Diamond Üye
İletişim
sahibindende param güvende ile işlemci aldım ama pinleri yamuk geldi 4 köşeden hiç düzeltmeye uğraşmadan iade yaptım şuan satıcıya gidiyor işlemci bundan sonra ne yapmalıyım elimde kutusunu açarken felan videosuda var sizce param gelir mi biraz öneri?

Param güvende sadece alıcıyı koruyan bir sistemdir hiçbir işe yaramaz yani senin için rahat olsun

Ben satıcı olarak daha önce elektronik eşya gönderdim onaylamadan içini açmış gav*tın biri içini açtıktan sonra geri gönderdi bana yani sadece satıcı dolandırmalık sistem ben şimdi gidip telefon alıp parça çalıp geri göndersem satıcı arkasında fazla durmayıp dava falan açmadığı sürece kimse bişey diyemiyor saçmalık bi sistem

Param güvende sadece alıcıyı koruyan bir sistemdir hiçbir işe yaramaz yani senin için rahat olsun

gelir videosu vs varsa.
gelirse gayet iyi ne olur ne olmaz diye elimde 3dk lık video çektim allahtan çekmişim

Ben satıcı olarak daha önce elektronik eşya gönderdim onaylamadan içini açmış gav*tın biri içini açtıktan sonra geri gönderdi bana yani sadece satıcı dolandırmalık sistem ben şimdi gidip telefon alıp parça çalıp geri göndersem satıcı arkasında fazla durmayıp dava falan açmadığı sürece kimse bişey diyemiyor saçmalık bi sistem
hmm anladım adamda beni suçluyor sen işlemciyi kırdın diye piç

videoya alarak en iyisini yapmışsın zaten knk daha bişi yapamaz bak keyfine

aynen yav ilk dış kutusunu açmıştımda aslında sonradan aklıma geldi kutuyu bantladım öyle çektim videoyu :)
Kral geçmiş olsun merakımı mazur gör bu sahibinden den hiç ürün almadım bu video çektim demişsin kutuyu ilk açarken mi video çekiyorsun herhangi bi olumsuz durum için

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Herşeyin kanıtı felan varsa, iade edilir yoksa para satıcıya ürün sana geri gelir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt