talisca Platinum Üye Katılım 6 Haz 2022 Mesajlar 185 Beğeniler 19 16 Haz 2022 #1 beyler ironsight hilesini kullanmak için yükledim ama oyuna girince çözünürlük dışı diyor monitörüm 1366x768 çözümü nedir alt+enterr yaparak düzeltim yönetici bir abi konuyu kitlerse sevinirim Son düzenleme: 16 Haz 2022
beyler ironsight hilesini kullanmak için yükledim ama oyuna girince çözünürlük dışı diyor monitörüm 1366x768 çözümü nedir alt+enterr yaparak düzeltim yönetici bir abi konuyu kitlerse sevinirim
CODipper Bronz Üye Katılım 15 Haz 2022 Mesajlar 29 Beğeniler 0 16 Haz 2022 #2 ardinho' Alıntı: beyler ironsight hilesini kullanmak için yükledim ama oyuna girince çözünürlük dışı diyor monitörüm 1366x768 çözümü nedir alt+enterr yaparak düzeltim yönetici bir abi konuyu kitlerse sevinirim Genişletmek için tıkla ... Konu cozulduyse Konu cozulmus olarak kalsa faydali olmazmi baskalari icinde hazir cozum olarak sunulsun Oyla 0 Downvote
ardinho' Alıntı: beyler ironsight hilesini kullanmak için yükledim ama oyuna girince çözünürlük dışı diyor monitörüm 1366x768 çözümü nedir alt+enterr yaparak düzeltim yönetici bir abi konuyu kitlerse sevinirim Genişletmek için tıkla ... Konu cozulduyse Konu cozulmus olarak kalsa faydali olmazmi baskalari icinde hazir cozum olarak sunulsun
S Saddasli Diamond Üye Katılım 4 Eki 2021 Mesajlar 599 Beğeniler 41 16 Haz 2022 #3 ya bendede inject edince oyun kapanıyor bu hata sende oldumu olduysa nasıl yaptın söylüyebilirmisiniz Oyla 0 Downvote
ya bendede inject edince oyun kapanıyor bu hata sende oldumu olduysa nasıl yaptın söylüyebilirmisiniz
talisca Platinum Üye Katılım 6 Haz 2022 Mesajlar 185 Beğeniler 19 16 Haz 2022 #4 Saddasli' Alıntı: ya bendede inject edince oyun kapanıyor bu hata sende oldumu olduysa nasıl yaptın söylüyebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... evet oyun kapanıyor geri sildim oyunu Oyla 0 Downvote
Saddasli' Alıntı: ya bendede inject edince oyun kapanıyor bu hata sende oldumu olduysa nasıl yaptın söylüyebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... evet oyun kapanıyor geri sildim oyunu