Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürekli proxy alımı yapabileceğim bir kişi, yer aramaktayım. Ob üzerinde kullanacağım için IPv6 ve https olmalı. Discord adresim imzamda mevcut, tekliflerinizi bekliyorum.
datacenter proxyler unlimited bandwidth oluyor istediğin kadar kullan ama süren var mesela 1 haftalık alıyorsun 1 hafta boyunca istediğin kadar kullan diğerlerinin ise süresi olmuyor onun yerine veri kullanımıyla sınırlıyorlar 1 gb kullanabilirsin gibi..
datacenter proxyler unlimited bandwidth oluyor istediğin kadar kullan ama süren var mesela 1 haftalık alıyorsun 1 hafta boyunca istediğin kadar kullan diğerlerinin ise süresi olmuyor onun yerine veri kullanımıyla sınırlıyorlar 1 gb kullanabilirsin gibi..
pekala hocam site üzerinde +50k pool diyor. Mesela ben Valorant checkleyeceğim fakat bu ip ler blacklistte olma ihtimali kaçtır? 5gb alsam ne gibi iş görür. Sizi de soru yağmuruna tutuyorum kusura bakmayın
pekala hocam site üzerinde +50k pool diyor. Mesela ben Valorant checkleyeceğim fakat bu ip ler blacklistte olma ihtimali kaçtır? 5gb alsam ne gibi iş görür. Sizi de soru yağmuruna tutuyorum kusura bakmayın
büyük bir havuz var oradan müşterilere ip dağıtıyor genelde 1 ip 2-3 hesap checkler sonra banlanır ama datacenter öneriyorlar onlardan almanı tavsiye ederim. gb'lı olana pek güvenemezsin ne kadar harcayacağını bilemeyebilirsin onun yerine kafan rahat şekilde günün bitene kadar checkle