bilmeyen arkadaşlar yorum kasmasın lütfen. iCloud sadece fotoğrafları yedeklemiyor. Tüm uygulamaları, verileri herşeyi yedekliyor ve format atıp tekrar iCloud hesabıma giriş yaptığımda hepsi tekrar gelmiş oluyoriCloud kullan kanka
'yorum kasmasın' derken 17 Şubat'tan itibaren 50 mesajım varsa yorum kasıyor mu oluyorum kanka?bilmeyen arkadaşlar yorum kasmasın lütfen. iCloud sadece fotoğrafları yedeklemiyor. Tüm uygulamaları, verileri herşeyi yedekliyor ve format atıp tekrar iCloud hesabıma giriş yaptığımda hepsi tekrar gelmiş oluyor
kanka icloud kullanma o zaman direkt at googleye driveye yerin varsa, temiz format çakarsıın sonrabilmeyen arkadaşlar yorum kasmasın lütfen. iCloud sadece fotoğrafları yedeklemiyor. Tüm uygulamaları, verileri herşeyi yedekliyor ve format atıp tekrar iCloud hesabıma giriş yaptığımda hepsi tekrar gelmiş oluyor
Ayarlara girin en üstte yazan iCloud kimliğinize tıklayıp yedekleme ayarlayından fotoğraf harici hepsini kapatın ve silin sonra fotoğraflar yedekliyse format islemini gerçeklestirebilirsinizbilmeyen arkadaşlar yorum kasmasın lütfen. iCloud sadece fotoğrafları yedeklemiyor. Tüm uygulamaları, verileri herşeyi yedekliyor ve format atıp tekrar iCloud hesabıma giriş yaptığımda hepsi tekrar gelmiş oluyor
Evet, iphone kullanmıyorum ama yakınlarımdan az çok biliyorum bu dediğin şeyi iclodun ayarlamalarından yada format atma menüsüne geldiğinde orda icloud çıkıyor istedeğin şeyleri çıkartıp istediğin şeyleri tutabiliyorsun diye biliyorum veya iphonu bilgisayara bağlayıp herşeyini orda yedekleyebilirsin.bilmeyen arkadaşlar yorum kasmasın lütfen. iCloud sadece fotoğrafları yedeklemiyor. Tüm uygulamaları, verileri herşeyi yedekliyor ve format atıp tekrar iCloud hesabıma giriş yaptığımda hepsi tekrar gelmiş oluyor
icloud fotoğrafları tam kalitede yedekliyor google fotoğraflar kaliteyi düşürüyorkanka icloud kullanma o zaman direkt at googleye driveye yerin varsa, temiz format çakarsıın sonra
evet gördüm orayı teşekkür ederimAyarlara girin en üstte yazan iCloud kimliğinize tıklayıp yedekleme ayarlayından fotoğraf harici hepsini kapatın ve silin sonra fotoğraflar yedekliyse format islemini gerçeklestirebilirsiniz