Iphone 17 Mantıklı mı?

rash7

Platinum Üye
3 yıldır iphone 12 kullanıyorum, pili %79a düştü, aşırı ısınmalar başladı, zaten artık şarj dayanmıyor ayrıca telefon ısınınca kasıyor.

telefon değişip üst modele geçmeyi düşünüyorum ve 15e falan baktımda nerdeyse 12 ile farkları yok ekran hz'i falan. bu yüzden 256lık iphone 17 daha mantıklı geldi. hem ekranıda 120hz.

ama tek sorun tüm paramı basıp alıcam. sizce mantıklımı kullanan varmı.
(yurt dışı muhabbetlerini araştırdımda o işler uğraştırıcı hiç düşünmüyorum, yok e sim 4 ay farklı telefon falan eziyete değmez)
ejo8med3.jpg

3 yıldır iphone 12 kullanıyorum, pili %79a düştü, aşırı ısınmalar başladı, zaten artık şarj dayanmıyor ayrıca telefon ısınınca kasıyor.

telefon değişip üst modele geçmeyi düşünüyorum ve 15e falan baktımda nerdeyse 12 ile farkları yok ekran hz'i falan. bu yüzden 256lık iphone 17 daha mantıklı geldi. hem ekranıda 120hz.

(yurt dışı muhabbetlerini araştırdımda o işler uğraştırıcı hiç düşünmüyorum, yok e sim 4 ay farklı telefon falan eziyete değmez)
ejo8med3.jpg
Samsung ekosistemi kurarsın la o paraya

ejo8med3.jpg
kanka 18 in çıkmasını bekle sonrada iphone 13 al

hiç mantıklı değil rabelqwe abiminde dediği gibi update almayınca telefon zaten kullanımı kısıtlanıyor onunyerine bence samsung s serisinden bir telefon al derim

3 yıl sonra update almayacak şeye 80k basacağına git samsung s25 ultra al iphona kamera satan zaten samsung
Samsung ekosistemi kurarsın la o paraya
hiç mantıklı değil rabelqwe abiminde dediği gibi update almayınca telefon zaten kullanımı kısıtlanıyor onunyerine bence samsung s serisinden bir telefon al derim
beyler android kullanamıyorum bi kere alışkanlık olunca farklı ekosisteme geçilmiyor. samsung kullananların iphonea geçememesi gibi.

ayrıca kamera olarak dehşet farklar var maalesef iphone çok önde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt