Çözüldü Iphone 15 Promax Yurt Dişi Alinir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkeulCheatss

https://skeulcheats.com/
Diamond Üye
Gençler iphone 15 promax almak istiyorum yurtdışı, Kullanan varsa yorumlayabilir mi?

Sizce alınır mı? Herhangi bir sorun olur mu. İmei vb sorunlar.

Gençler iphone 15 promax almak istiyorum yurtdışı, Kullanan varsa yorumlayabilir mi?

Sizce alınır mı? Herhangi bir sorun olur mu. İmei vb sorunlar.
Yılda 4 ay sadece kullanımda sorun yaşarsın kayıtsız olduğu için. Her yıl 4 Ay fiziksel 4 ay esim ile rahatça kullanabiliyorsun. 14 Prom var mis gibi kullanıyorum son 4 ay sadece iphone 6 plusa bağlıyorum.

Ben yurt içi 13 aldım ama benimde bazen kafam gitmiyor değil yurt dışı 14 pro 15 pro almaya kayıt ettirmezsen fiyat olarak mantıklı cihazlar ama satarken sıkıntı bozulsa sıkıntı

Yılda 4 ay sadece kullanımda sorun yaşarsın kayıtsız olduğu için. Her yıl 4 Ay fiziksel 4 ay esim ile rahatça kullanabiliyorsun. 14 Prom var mis gibi kullanıyorum son 4 ay sadece iphone 6 plusa bağlıyorum.
Uzatma süreleri 120 günden 180 güne çıkıcak diyorlar

parası cok olan adam gıder tr alır kardesım 120 den 180 cıkacak dıyorlar kullanma suresı 2 hatta 360 gun kullanırsın kı kullanamadın uzatmadılar dıyelım 8 ay zaten her sene acık oda btk erken yakalar mesaj atarsa. kalan 4 ayda ekstra bır telefon gezdıreceksın yanında 4 ay ı gecıreceksın wıfı uzerınden

yurt dışı telefon biraz daha mantıklı hale geldi eskiden ocak ayında 180 gün kullanım süresi veriyolardı +180 daha eklendi yani 360 gün oldu 1 sene içerisinde sadece 5 gün kullanıma kapalı hale geliyor 5 günüde kullanıma açık hale getirmek için "Redteago" Uygulamasından E-sim süresi uzatabilirsin yani kapanmadan kullanabiliceksin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Maalesef dostum. Alınmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt