k4arlbbabapro31
Gold Üye
- İletişim
bence bişey demez ya ac konu gitsinGenisys admin vesaire birşey dermi acaba?Paylaşmayı düşünüyorum çünkü.
bence bişey demez ya ac konu gitsinGenisys admin vesaire birşey dermi acaba?Paylaşmayı düşünüyorum çünkü.
paylaşma bence ilerde bir proje yapacağın zaman bu mesajların ortaya vb. çıkar ifşalanırsın bi arkadaşıma yapılmıştıGenisys admin vesaire birşey dermi acaba?Paylaşmayı düşünüyorum çünkü.
sor knkGenisys admin vesaire birşey dermi acaba?Paylaşmayı düşünüyorum çünkü.
iyide ben kullanmıyorumki zaten.sadece yaptım o kadar.paylaşma bence ilerde bir proje yapacağın zaman bu mesajların ortaya vb. çıkar ifşalanırsın bi arkadaşıma yapılmıştı
paylasabilirsin.burada rat yapımını paylasanlar var dosyalar ile birlikte "stealer" de paylasabilirsin blank stealer falan paylasmadaGenisys admin vesaire birşey dermi acaba?Paylaşmayı düşünüyorum çünkü.
ddos insanı hayattan bezdirtir.konumunu bulmak ve ddos atmak disinda birsey yapilmaz
ddos atan kisi işsiz biri ise evetddos insanı hayattan bezdirtir.
eminmisin dostum webhooku yanlis yazmıs olabilirsinçalışmıyor webhooka mesaj göndermiyor
yeni oluşturdum ekle dediğin yere ekledimeminmisin dostum webhooku yanlis yazmıs olabilirsin