zRekkam Efsane Üye Katılım 23 Haz 2020 Mesajlar 1,436 Beğeniler 272 1 Ağu 2021 #11 Rekys' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 428 Genişletmek için tıkla ... Ok butonuna bas telefon yeniden başlatıldığında işlem tamamdır
Rekys' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 428 Genişletmek için tıkla ... Ok butonuna bas telefon yeniden başlatıldığında işlem tamamdır
B Brotherhood Gold Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 128 Beğeniler 35 1 Ağu 2021 #12 x Son düzenleme: 24 Ağu 2022
L lrnsxgod Efsane Üye Katılım 5 Haz 2021 Mesajlar 1,337 Beğeniler 284 2 Ağu 2021 #13 zRekkam' Alıntı: Ok butonuna bas telefon yeniden başlatıldığında işlem tamamdır Genişletmek için tıkla ... Dostum o bir hata ve asla yapmıyor jailbreak videolara baktım çözdüm şimdi İPhone X benzettim kronom' Alıntı: kardeşim, ben 1 yıl boyunca denedim iphone tüm siteleri uygulamaları engelliyor Pc olması lazım, telefonunun şarjı biterse tekrar jb atman gerekiyor. Jb atmak 2 dakika sürüyor pcde eğer jb attıktan sonra modlu oyunları veya dbk yapamazsan yardım ederim Genişletmek için tıkla ... Evet yeniden başlattğında gidiyor
zRekkam' Alıntı: Ok butonuna bas telefon yeniden başlatıldığında işlem tamamdır Genişletmek için tıkla ... Dostum o bir hata ve asla yapmıyor jailbreak videolara baktım çözdüm şimdi İPhone X benzettim kronom' Alıntı: kardeşim, ben 1 yıl boyunca denedim iphone tüm siteleri uygulamaları engelliyor Pc olması lazım, telefonunun şarjı biterse tekrar jb atman gerekiyor. Jb atmak 2 dakika sürüyor pcde eğer jb attıktan sonra modlu oyunları veya dbk yapamazsan yardım ederim Genişletmek için tıkla ... Evet yeniden başlattğında gidiyor
deliyurek1 Bronz Üye Katılım 11 Eyl 2021 Mesajlar 20 Beğeniler 0 11 Eyl 2021 #14 checkra1n var fakat buda usb + bilgisayar ile yapılıyor