İntihar

Kaç Defa Coğu SEÇENEKLERDEN DENEDİM ÖLMEDİM [YOGUNBAKIMDAN DÜN CIKTIM] 3 GÜNDÜR ORDAYDIM antidepresyon ilacları vercekler kulanimi kulanmayımı agalar asdhıosadhousadhoıshoısdadsa

Siz zahmet etmeyin ben uyarı yerim arkadaşlar. Vay senin o kondom kullanmayan ana babanın beynini sikeyim. Yas 14 intihar edicem havalıyımm menn antidepresan kafa yaptı flu moruq

Siz zahmet etmeyin ben uyarı yerim arkadaşlar. Vay senin o kondom kullanmayan ana babanın beynini sikeyim. Yas 14 intihar edicem havalıyımm menn antidepresan kafa yaptı flu moruq
la agam bi bitmediniz mk yaş 14 olsa anlarım tamam derim ergenim derim sen anlamıyorsun kardeşim git uyu

bende bunu anlamıyorum ben engellıyım %70 askere gidemedim almadılar diye kendımı kesmeye kalktım 24 gün ruh ve sinir sağlıklarında yatırdılar derdinize sokim mal mısınız siz gidin allaha yönelin namaz kılın emın olun herşeyin çaresi burdadır allaha kulluk edın herşey düzelecektir allaha savas acın

al bak kac gün once bu bebe benim dedigim şeyide anlamamışsın gelmişsin yorum atıyon

niye ediyon??

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt