İnternetlerde yavaslama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Myth9987
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Myth9987

Diamond Üye
Herkese merhaba arkadaşlar son birkaç gündür internetlerde biraz hızlı değişiklikleri fark ediyorum ayın 23ü gece 1.30 de internetim gitti fatura falan herhangi hiçbir şey değil gidip modeme baktığımda internet ışığı direkt kırmızıya yanıyordu herseyi denedim baştan aşağı en son 2.30 gibi geldi kendi kendine ve yine normalde de hız sorunları biraz oluyo ping asla girmiyordu girmeye başlıyor ara ara 100mb türk telekom var bu zamana kadar çok aşırı normaldi asla sıfır sıkıntı yani dediğim gibi sizde de herhangi bir değişiklik var mı

Herkese merhaba arkadaşlar son birkaç gündür internetlerde biraz hızlı değişiklikleri fark ediyorum ayın 23ü gece 1.30 de internetim gitti fatura falan herhangi hiçbir şey değil gidip modeme baktığımda internet ışığı direkt kırmızıya yanıyordu herseyi denedim baştan aşağı en son 2.30 gibi geldi kendi kendine ve yine normalde de hız sorunları biraz oluyo ping asla girmiyordu girmeye başlıyor ara ara 100mb türk telekom var bu zamana kadar çok aşırı normaldi asla sıfır sıkıntı yani dediğim gibi sizde de herhangi bir değişiklik var mı
buraya yazacağına müşteri hizmetlerini arayıp derdini onlara anlatsan daha iyi olmaz mı sence de ?

internetin fiberse bu durum normal degil hele ki tt ise hiç normal değil çünkü piyasanin en iyi iss'si ttdir stabillik açısından en düşük verimli pingi verme açısından vs. müşteri temsilcisini ara derdini anlat sonra arıza kaydı oluştursunlar eve saha ekipleri gelsin kontrol etsinler ha bir de kabloların kaliteli mi kablolarin markaları nedir cat5 mi cat5-e mi yoksa cat6 mı fiberse router yanında ont cihazı verirler ttnin verdiği stok router kaliteli olmaz onu değiştirmen gerekiyor ben sana öneririm kaliteli router bu dediklerimin hepsi fiber için geçerli bu arada söylediklerimi oku ona göre cevap ver yardımcı olurum sana

İnternet sağlayıcın türkn*t ise Son bir kaç gündür bende de çok fazla kesilme oldu Dediğin şekilde anlık gidiyor bazen dsl sönüyor 15-50 dakika arası yanmıyor bazen ise Ethernet lambası Kırmızıya dönüyor 15-50 dakika arası geri yeşile dönmüyordu net bir bilgim yok araştırmadım Bakım çalışması diye duydum sadece son 24 saatte Gördüğüm kadarı ile bir kesilme olmadı ama bu durum için online hizmetlere başvurman daha net bir çözüme ulaşmanı sağlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt