Çözüldü internet yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkAngel1400

Platinum Üye
internetimi değiştirmeyi düşünüyorum millenicom altyapı sorgulamamda aldığım maksimum hız 83 Mbps fakat korktuğum 2 şey var
Eve daha önce bir hat çekilmiş ttnet ekipleri kontrol etti hattan gelen internetin çok düşük olduğunu söyleyip bina içindeki ankastreden eve kablo çektik. eski 1-çekilen hat sorun yaratır mı?
2-ankastre kutusu çok eski internet hızında sorun yaratır mı?
Cevaplarınızı bekliyorum.

linkte altyapı hızım var

Türkcell superonline aylık 150 tl Ödüyorum 130 MBPS Çeker dediler Max aldığım 30 Oturduğum yerin altyapısı kötüymüş
Çekilen Hat sorun yaratabilir Dediğine Göre altyapın kötü olmalı? Bina içi kablolama içinde elektrikçi getir baktır

Türkcell superonline aylık 150 tl Ödüyorum 130 MBPS Çeker dediler Max aldığım 30 Oturduğum yerin altyapısı kötüymüş
Çekilen Hat sorun yaratabilir Dediğine Göre altyapın kötü olmalı? Bina içi kablolama içinde elektrikçi getir baktır
altyapı var 83 mpbs karşılıyor fakat daha önceden daireye internet kablosu çekilmiş çeken kişi taşınınca o odada kalmış ekip gelip kontrol etti buradaki kabloya bağlarsak internet çekmez diyerek yeni hat çekip dışarıdan getirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt