internet hızı düşüşü

VALLA BEYLER BEN ÇİN MALI MODEM KULLANIYORUM TÜRK TELEKOMUN 100 MB VERMESİ GEREKİYORKEN 120-140 ARASI VERİYOR :D TAVSİYE EDERİM

ya arkadaşlar benim internet hızı düşmeye başladı bunun sebebi nedir?

15 mb/sn alıyordum 3-4 mbye düştü

NOT : spoofer attıgım icin format atıyorum bundan dolayı olabilirmi??
Bunun birkaç nedeni olabilir. Spoofer attığın için format atmanın bununla bir ilişkisi olabilir, çünkü format sonrası bazı ayarlar değişebilir veya sorunlar oluşabilir. Ancak, internet hızının düşmesinin diğer olası nedenlerini de düşünmek önemli:

1. Servis Sağlayıcı Sorunları: İnternet hızının düşmesinin en yaygın nedenlerinden biri servis sağlayıcının ağında yaşanan sorunlardır. Bu, genellikle yoğun saatlerde veya teknik sorunlar olduğunda meydana gelir.
  2. Modem veya Router Problemleri: Modeminizde veya yönlendiricinizde bir sorun olabilir. Bu cihazların resetlenmesi veya güncellenmesi gerekebilir.
  3. Kablosuz Bağlantı Sorunları: Kablosuz bağlantıda bir zayıflık veya parazit olabilir. Modem ve bilgisayar arasında mesafe, engeller veya başka elektronik cihazlar sinyal gücünü etkileyebilir.
  4. Virüs veya Zararlı Yazılım: Bilgisayarınızda virüs veya kötü amaçlı yazılım olabilir. Bu tür yazılımlar internet bağlantınızı etkileyebilir.
  5. Yapılandırma Ayarları: Bilgisayarınızın veya modem/router'ın yapılandırma ayarlarında bir değişiklik olmuş olabilir.
Başlamak için, modem/router'ınızı kontrol edin ve gerektiğinde yeniden başlatın. Ardından, hız testi yaparak internet hızınızı ölçün. Eğer hızda bir iyileşme olmazsa, servis sağlayıcınızla iletişime geçmek ve sorunun kaynağını bulmak için bir teknik destek talebi açmak iyi bir fikir olabilir. Çabuk oku admin spam diye siliyor!

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt