microsoft edgede denedim olmuyo yani internet baya kötü hiç bişeyi açmıyo ama internet hızı 100 gözüküyofarklı tarayıcıdan dene hocam
internet hız testiniz güncel olarak 100mbps mi çıkıyor bir de altyapınız nedirmicrosoft edgede denedim olmuyo yani internet baya kötü hiç bişeyi açmıyo ama internet hızı 100 gözüküyo
direk operadanmı indiriyorsun yoksa aracı sitemi var workupload dosyatc tarzı ise oralar limitlendiriyor internet okadar yavaşsa günlük kullanımdada hissedersinmicrosoft edgede denedim olmuyo yani internet baya kötü hiç bişeyi açmıyo ama internet hızı 100 gözüküyo
güzel yere değinmişsiniz hocam evet sunucular limit koyuyor tam hızda indirmene izin vermiyorlar para vermediğin sürece o platformadirek operadanmı indiriyorsun yoksa aracı sitemi var workupload dosyatc tarzı ise oralar limitlendiriyor internet okadar yavaşsa günlük kullanımdada hissedersin
altyapım fiber galiba 100mbps olan tam 100 çıkmıyo güncel 94 filaninternet hız testiniz güncel olarak 100mbps mi çıkıyor bir de altyapınız nedir
aracı site aga mod indiriyodumda nexusmod diye bişey bedava planını kullanıyom yavaş indirme diyoda alakası varmıdırdirek operadanmı indiriyorsun yoksa aracı sitemi var workupload dosyatc tarzı ise oralar limitlendiriyor internet okadar yavaşsa günlük kullanımdada hissedersin
hocam altyapınızı sorgulayıp söyleyin diyeceğim de ona da gerek yok speedtestte bu sonucu alıyorsanız @0xc00007b hocamızın söylediği muhabbetten kaynaklanıyordur internete wifi olarak mı ethernet olarak mı bağlanıyorsunuzaltyapım fiber galiba 100mbps olan tam 100 çıkmıyo güncel 94 filan
tabii ki alakası var hocam para verilsin diye bilerek sunucuların indirme limitlerini kısıtlıyorlar bu yüzden yavaş indiriyorsunuzaltyapım fiber galiba 100mbps olan tam 100 çıkmıyo güncel 94 filan
aracı site aga mod indiriyodumda nexusmod diye bişey bedava planını kullanıyom yavaş indirme diyoda alakası varmıdır
ethernet alıyorum kabloylahocam altyapınızı sorgulayıp söyleyin diyeceğim de ona da gerek yok speedtestte bu sonucu alıyorsanız @0xc00007b hocamızın söylediği muhabbetten kaynaklanıyordur internete wifi olarak mı ethernet olarak mı bağlanıyorsunuz
ne yapabilirimtabii ki alakası var hocam para verilsin diye bilerek sunucuların indirme limitlerini kısıtlıyorlar bu yüzden yavaş indiriyorsunuz