İnstagram takipçi sorunu

kanka bot takipçiyi kendisi atmış. İnstagram desteğe ulaşsa direk banlarlar hesabı.
Instagram bunu bilemez. Herkes herkese bot takipçi atabilir. Düzgün bir hikaye kurarsa yardımcı olurlar yeri geliyor instagramda illegal işlerden kapanan hesapları bile açtırıyoruz problem olmaz

Merhaba Hocam Bende bu işi yapıyorum eğer Orjinal kullanıcı değilse normal bot Spam ise Günden Güne takipçilerin düşecektir.

1. Hesabınızı Güncelleyin​

İlk adım olarak, İnstagram uygulamanızı güncellemelisiniz. Eski bir sürümü kullanmak, takipçi sayısı hatasına neden olabilir. En son sürüme güncellediğinizden emin olun.

2. Oturumu Kapatın ve Tekrar Açın​

Hala sorun yaşıyorsanız, İnstagram hesabınızdan çıkış yapın ve tekrar giriş yapın. Bu, bazı bağlantı sorunlarını çözebilir.

3. Cihazınızı Kontrol Edin​

İnstagram takipçi sayısı hatasını çözemediyseniz, cihazınızı kontrol edin. İnternet bağlantınızın sağlam olduğundan ve cihazınızın güncel olduğundan emin olun.

4. İnstagram Destek Ekibiyle İletişime Geçin​

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, İnstagram destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz. Hesabınızda meydana gelen sorunu açıklamak ve yardım istemek için destek ekibi size yardımcı olabilir.

İnstagram takipçi sayısı hatasıyla karşılaşmak can sıkıcı olabilir, ancak yukarıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz. İnstagram hesabınızı daha iyi anlayabilir ve takipçi sayınızı doğru bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt